Αρχική » Shawn Rhoden βιολογική αλλαγή θα αντέξει!

Shawn Rhoden βιολογική αλλαγή θα αντέξει!

by admin

Πρέπει να συγκεντρώνεις πληροφορίες, οι fans δεν τρώνε μυϊκό κουτόχορτο, στο σημερινό  Xημικό Περλ Χάρμπορ δεν υπάρχουν κανόνες, όλοι κάνουν το δικό τους φανερό ή και αθέατο πόλεμο με τελικό στόχο την επικράτηση της υστεροφημίας τους

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο διεξήχθη στην Πράγα στο κέντρο της Ευρώπης ο διαγωνισμός Evls Prague Pro 2018 την ίδια χρονική περίοδο που η ευρωπαϊκή λίγκα διοργάνωσε το Arnold Classic Europe 2018, πραγματικά μια αδυσώπητη μάχη αμερικανών και ευρωπαίων για την κυριαρχία τους στα event.

Στον διαγωνισμό της Πράγας φημολογείτο πως θα διαγωνιστεί και ο νικητής του Olympia 2018 Shawn Rhoden. Ωστόσο,  όπως ανέφεραν οι κεντρικο -ευρωπαίοι  είχε προβλήματα υγείας! δεν ήταν σε θέση να ανταγωνιστεί, γι ‘αυτό χαιρέτησε μόνο τους θεατές και εξέφρασε τη λύπη του για το ότι δεν μπορούσε να σταθεί στο βάθρο ως διεκδικητής .

Evls Prague Pro 2018

DSC_8173_ergebnis

Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν την τεράστια αλλαγή του 43χρονου Shawn Rhoden μέσα σε λίγες μόνο ημέρες!

Mr. Olympia 2018

_DSC9297_ergebnis

Aντίθετα με τον μαχητή   Roelly Winklaar που αγωνίστηκε στο Mr Olympia 2018 και εδώ κατέλαβε την πρώτη θέση. Το ίδιο ισχύει και για τον πεισματάρη Nathan Deasha.

Ο Shawn Rhoden ήταν προκλητικός πέρυσι απέναντι στον Phil Heath..,

δες εδώ  Shawn Rhoden ειρωνεύεται τις μυϊκές κοιλάρες;

abs-726x400

 

Ανάρτησε ακόμη και αφίσα όπου διαφημίστηκε ως νικητής του Mr. Olympia 2017, τελικά ηττήθηκε δεν ήταν καν στην τριάδα. δες εδώ Shawn Rhoden ο νέος Mr Olympia; & και η λεκτική πρόκληση στον Heath!

Φέτος είχε μια ανάποδη χρόνια είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από τον πατέρα του, δες εδώ Shawn Rhoden Παραλίγο να πεθάνω! Τελικά ξεπέρασε το πρόβλημα με έξι μεταγγίσεις!  Παλιότερα πέρασε μια περίοδο αλκοολισμού μετά τον θάνατο του πατέρα του το 2002, ενώ το 2014 έσπασε το πόδι

NrpN8jJ

Φέτος έκανε την διάφορα, προχώρησε και σε δηλώσεις που υποβίβασαν τον Heath λέγοντας πως δύσκολα θα ξαναπάρει θέση στο βάθρο! το ζήτημα είναι ο 43 ετών  και 5 μηνών Shawn Rhoden θα μπορέσει να είναι και του χρόνου διεκδικητικός, διότι τα πρώτα σύννεφα άρχισαν από το Evls Prague Pro.

DSC_7868_ergebnis

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα