Αρχική » Big Ramy του προξενεύουν προπονητές μνηστήρες!.. λες και είναι θελκτικό μωρό

Big Ramy του προξενεύουν προπονητές μνηστήρες!.. λες και είναι θελκτικό μωρό

by admin

Υπάρχουν φημολογίες που διαρρέουν για το ποιος θα αναλάβει την προπονητική διαπαιδαγώγηση  του Αιγύπτιου Big Ramy, μετά την απομάκρυνση του από το Oxygen Gym. Στην συγκεκριμένη περίπτωση αναφέρονται πως είχαμε μια φιλική αποδέσμευση , δεν υιοθετούν τις απόψεις κακεντρεχών τύπων που μιλούν για σουτάρισμα!

O Big Ramy που ήταν “νερουλός” στο Mr. Olympia 2108 δεν  μπόρεσε να δικαιώσει τις προσδοκίες των αράβων παρά την υποστήριξη των προπονητών του και την αγάπη  του στοργικού πατέρα bader boodai. Τώρα τα media διαχέουν την φήμη πως ο Mamdouh Mohammed Hassan Elssbiay   ή Big Ramy, θα έχει μια νέα ευκαιρία εάν τον αναλάβει ο ιρανο- αμερικανός Hany Rambod προπονητής του Phil Heath.

Ο γκουρού  Hany Rambod θα μπορούσε λένε  να ξεμπλοκάρει το σώμα του αιγύπτιου με τους μεγάλους αρκουδίσιους μυώνες , φέρνοντας πιο κοντά το σώμα του στην ποιότητα που επιβράβευσαν οι κριτές στο σώμα του νικητή Shawn Rhoden, που τον επικουρεί ο γκουρού Chris Aceto ο οποίος στο παρελθόν είχε αναλάβει τον Big Ramy ! αν και αργότερα κατηγορήθηκε από τον στοργικό πατέρα  bader boodai πως δεν μπόρεσε να δώσει πολλά στον αιγύπτιο!

Εδώ να επισημάνουμε και μια σημαντική παράμετρο που συμπεριλαμβάνει και την παροχή υπηρεσιών. Ο Αιγύπτιος είναι ένα μεγάλο μωρό με ανάγκες, όπως τα θελκτικά μωρά με απαιτήσεις που ξηλώνουν πορτοφόλια μπαρμπάδων!

Στο Κουβέιτ  ο φιλεύσπλαχνος πατέρας των bodybuilders τους παρείχε πλούσιο ποιοτικό φαγητό, ωραία δωμάτια, φαρμακευτική υποστήριξη (ποιότητα ουχί όπως εδώ με πρώτες ύλες από κίνα  άντε και καμία πρωτεΐνη γάλα κακάο ) αλλά παρείχε και ωραίες στιγμές με θελκτικά σαγηνευτικά πλάσματα για να ξεχαρμανιάζουν .

Τώρα εάν βρεθεί κάποιος ευρετής να τα κάνει ..ίσως γυρίσει ο τροχός να χορέψει και ο φτωχός!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα