Αρχική » Chris Bumstead ΣΟΚ ! είχα πρόβλημα στα νεφρά με έσωσαν οι γιατροί

Chris Bumstead ΣΟΚ ! είχα πρόβλημα στα νεφρά με έσωσαν οι γιατροί

by admin

Είναι πια γεγονός που δημοσιοποιείται, η Xημικο -Mεταμόρφωση βαίνει ανεξέλεγκτη, ωθώντας τους σύγχρονους μυϊκούς ήρωες να ρισκάρουν δραματικά την υγεία τους, για χατίρι των οπαδών που ενώ τρώνε ποπ κόρν στο καναπέ τους, ζητούν όλο και περισσότερους μύες από τα ινδάλματα τους.

Είναι στιγμές που αναρωτιέσαι, εάν αυτοί οι προβεβλημένοι άντρες κάνουν τέτοιες ανοησίες τότε τι  γίνεται με τους νεαρούς των γυμναστήριων!  ή τους φιλόδοξους διαγωνιζόμενους που έχουν δέσει την κορδέλα του χημικού καμικάζι στο μέτωπο και με τις εντολές των καθοδηγητών είναι έτοιμοι να εφορμήσουν στο στόχο της φιγούρας.

_DSC7880_ergebnis

Ο  μυϊκός γόης που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Classic Physique ομολόγησε ότι νοσηλεύτηκε πριν από την εκδήλωση των μυών, το Mr. Olympia 2018   διότι είχε πρόβλημα στα νεφρά!
Τα Media αναφέρουν πως ο Chris Bumstead αποφάσισε να ανοίξει την ψυχή του, όπου  περιέγραψε την αρχή των προβλημάτων του:

cbum-696x391

 Αυτή η ιστορία άρχισε σε περίπου επτά-οκτώ εβδομάδες πριν ,αμέσως μετά την τελευταία μου επίσκεψη στο Λος Αντζελες . Κρατούσα τόσο πολύ νερό στους αστραγάλους μου δεν μπορούσα να τους πιέσω …οι κνήμες μου ήμουν τόσο υδαρής (είχαν πολύ νερό) και δεν ήξερα τι συνέβαινε!

Ο Chris Bumstead ουσιαστικά περιγράφει το φαινόμενο των πρησμένων ποδιών που  μπορεί να είναι σημείο καρδιακής ανεπάρκειας, νεφρικής ανεπάρκειας ή ηπατικής ανεπάρκειας. Σε αυτές τις καταστάσεις, υπάρχει περίσσεια υγρού στο σώμα. Οι περισσότεροι δε δίνουμε μεγάλη σημασία στα νεφρά και το ουροποιητικό σύστημα και συχνά τα παραμελούμε και δε φροντίζουμε κάθε τόσο να κάνουμε ιατρικούς ελέγχους για να βεβαιωθούμε ότι λειτουργούν σωστά. Η κατακράτηση υγρών είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι πρόκειται για δυσλειτουργία του ουροποιητικού συστήματος.

Chris-Bum-Cramp-696x391

Ο Bumstead συνεχίζοντας αναφέρει πως, αν και άλλαξε τη διατροφή ανέβηκε σε σωματικό βάρος!  Ενώ οι αστράγαλοι ήταν πρησμένοι.  Τότε πήγε άμεσα στο νοσοκομείο όπου πέρασε τρεις νύχτες στα επείγοντα περιστατικά  , περιμένοντας τα αποτελέσματα. Ήταν πολύ αγχωτικό γι ‘αυτόν. Του δόθηκε ένα πολύ ισχυρό διουρητικό για να αποβάλει το *κάλιο αφού οι γιατροί συνειδητοποίησαν ότι είχε σοβαρό  πρόβλημα με τα νεφρά του.

Chris-Cramps-696x391

Εδώ να αναφερθεί Τα αυξημένα επίπεδα καλίου επηρεάζουν κυρίως την καρδιά ενός ατόμου. Όταν το κάλιο συσσωρεύεται στην κυκλοφορία του αίματος, συχνά επειδή τα νεφρά δεν φιλτράρουν σωστά, οι άνθρωποι μπορεί να εμφανίσουν αρρυθμία. Αυτή η κατάσταση που ονομάζεται υπερκαλιαιμία, μπορεί να ανιχνευτεί από έναν γιατρό, αν ο ασθενής εμφανίσει συγκεκριμένα συμπτώματα. Τα παρατεταμένα αυξημένα επίπεδα καλίου ή η ακραία υπερβολική δόση καλίου, μπορεί να είναι απειλητικά για τη ζωή. Τα φυσιολογικά επίπεδα Καλίου στον ορό είναι μεταξύ 3.5 και 5.0 mEq/L.

Τώρα ο Chris Bumstead ευχαριστεί τους γιατρούς και συμβουλεύει “Εάν βλέπετε κάτι να  συμβαίνει με το σώμα σας, ειδικά αν είστε ένας bodybuilder και έχετε περάσει πολλά, κάντε εάν check out. Έλεγχο  στο αίμα σας,τα ούρα σας, πηγαίνετε και βλέπετε τακτικά τον γιατρό. “


 

* Οι πιο συχνές ανεπιθύμητες παρενέργειες των αυξημένων επιπέδων του καλίου είναι οι διαταραχές στον καρδιακό μυ. Το κάλιο είναι ένας ηλεκτρολύτης, που είναι μια χημική ουσία ικανή να παράγει ενέργεια. Σε ό,τι αφορά την καρδιά, αυτό το μέταλλο βοηθά στη ρύθμιση του καρδιακού παλμού. Τα αυξημένα επίπεδα καλίου, ωστόσο, μπορεί να προκαλέσουν αίσθημα παλμών της καρδιάς και ανωμαλίες που μπορούν να οδηγήσουν σε διακοπές του κτύπου της καρδιάς, που ονομάζονται αρρυθμίες. Οι αρρυθμίες πρέπει να διορθωθούν το συντομότερο δυνατόν, δεδομένου ότι θέτουν τον ασθενή σε κίνδυνο για αιφνίδιο θάνατο. Τα πολύ υψηλά επίπεδα καλίου μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και σταμάτημα της καρδιάς.

Admitted to Hospital 4 Weeks Out

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα