Αρχική » Δίνει πολλά χρήματα για αναβολικά είναι εξαρτημένος!

Δίνει πολλά χρήματα για αναβολικά είναι εξαρτημένος!

by admin

Η ιστορία του Jamie Diggory, ενός άντρα εθισμένου στα αναβολικά στεροειδή είναι μια δημοσιοποιημένη ιστορία, αντίθετα με χιλιάδες άντρες που καθημερινά βιώνουν την εξάρτηση από τα αναβολικά στεροειδή αλλά δεν δημοσιοποιούν  το προσωπικό τους δράμα.

Ο Bodybuilder, ο οποίος δαπάνησε £ 36,000 λίρες  για τον εθισμό του στα στεροειδή, και έθεσε τη γυμναστική ως  εμμονή απέναντι στην οικογένειά του!

Η συνήθεια του Jamie Diggory είναι τόσο σοβαρή που ομολόγησε ότι την έβαλε πριν από τη δουλειά του, την σύντροφό του, ακόμη και τα παιδιά του. Τώρα, όμως, με γενναιότητα μιλάει σε μια προσπάθεια να βοηθήσει άλλους ανθρώπους.

1

Ο Jamie Diggory πάσχει από δυσμορφία του σώματος, αν  και δαπάνησε £ 36.000 σε στεροειδή, εξακολουθεί να πιστεύει ότι είναι πάρα πολύ «κοκαλιάρικο» το σώμα του.

Η δυσμορφία του σώματος είναι μια ψυχική διαταραχή που κάνει τους πάσχοντες να πιστεύουν ότι η εμφάνισή τους είναι άσχημη, αφήνοντάς τους να αναπτύξουν ένα παράλογο μίσος στο σώμα τους. Ο Derbs μιλάει για τη «σκοτεινή πλευρά» της προπόνησης αφού τελικά αντιμετώπισε τον εθισμό του μετά από τρεις ημέρες στο νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση σε ένα απόστημα που προκλήθηκε από  ένεση ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ.

Τώρα ο ίδιος λαμβάνει βοήθεια και θέλει να πει στους άλλους για τους κινδύνους των στεροειδών και να αποτίσει φόρο τιμής στην αδιάκοπη στήριξη της συντρόφου Claire Goodchild. “Οι άνθρωποι λένε ότι επιθυμούν να μοιάζουν με εμένα, αλλά δεν το βλέπω”, δήλωσε ο Jamie, ο οποίος ζει με την σύντροφο Claire, 41, και τον γιο dexter, 6.

“Δεν μπορώ να κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Ένα λεπτό νομίζω ότι είμαι λιπώδης  και το επόμενο νομίζω ότι είμαι κοκαλιάρης. Δεν θέλω να μπορώ να δω τον εαυτό μου, ζητώ την Claire να καλύψει τους καθρέφτες στο υπνοδωμάτιό μας και να κάνω ντους στο σκοτάδι. Δεν μπορώ να βγαίνω για γεύματα γιατί αισθάνομαι φρικτά. Η σκέψη να τρώω κάτι ανθυγιεινό ή λιπαρό, με κάνει να νιώθω άρρωστος!” Ο Jamie, ο οποίος έχει έναν εννιάχρονο γιο με την πρώην σύζυγό του, δήλωσε: “Διάλεξα το γυμναστήριο ως τη θεραπεία μου, για να ξεχάσω τα πράγματα. Ήθελα μόνο να ξεκινήσω  για λίγο.”

0_SWNS_STEROIDS_SKINNY_04

Ο εθισμός του Jamie ήταν εκτός ελέγχου το 2012, όταν άρχισε να παίρνει στεροειδή, Αλλά παρά το γεγονός ότι προειδοποίησε τους φίλους του  στο γυμναστήριο  για τους κινδύνους ο Jamie χρησιμοποίησε τη βελόνα.

 

Κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης ενήλικης ζωής του, ο Jamie αντιμετώπισε διατροφικές διαταραχές και τώρα ζει σε μια αυστηρή διατροφή κοτόπουλου ή ψαριού και ρυζιού από φόβο να βάλει βάρος. Η σκέψη του να λείπει ακόμα και μια μέρα κάνει τον Jamie “να αισθάνεται ένοχος” στο σημείο όπου αισθάνεται λιπαρός.νΠαραδέχεται ότι η ενασχόληση  στο γυμναστήριο έρχεται πρώτη, πάνω από την δουλειά.

Ο Jamie Diggory είπε: “Το γυμναστήριο έρχεται μπροστά  από τον γιο μου και αισθάνομαι τρομερά άσχημα γι ‘αυτό.Ο Jamie, , πηγαίνει καθημερινά στο γυμναστήριο και ξοδεύει μέχρι τρεις ώρες για να σηκώνει βάρη. Ξοδεύει έως και 600 λίρες το μήνα για φάρμακα  που ενισχύουν την απόδοση, τρεις μέρες στο νοσοκομείο, αφού ανέπτυξε ένα τεράστιο απόστημα και έκανε χειρουργική επέμβαση για να το αφαιρέσει, νωρίτερα αυτό το μήνα.

Το απόστημα στο γλουτό

0_SWNS_STEROIDS_SKINNY_13


 

0_SWNS_STEROIDS_SKINNY_12

Ο Jamie  ενημερώθηκε από τους γιατρούς να μην πάει στο γυμναστήριο για τέσσερις έως έξι εβδομάδες μετά την επέμβαση του, αλλά αγνόησε όλες τις ιατρικές συμβουλές και άρχισε να σηκώνει τα βάρη μόλις τρεις ημέρες αργότερα.

Τώρα ο Jamie Diggory έχει κάνει τα πρώτα βήματα για να πάρει επαγγελματική βοήθεια και έχει ξεκινήσει μια διαρθρωμένη πορεία μείωσης στεροειδών που εκδίδεται από τον γιατρό του.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα