Αρχική » Phil Heath νέα αντίδραση καταστρέφει το προφίλ του; τα ρίχνει στους οπαδούς

Phil Heath νέα αντίδραση καταστρέφει το προφίλ του; τα ρίχνει στους οπαδούς

by admin

Δεν είναι μόνο το πολιτικό σύστημα που αιφνιδιάζεται όταν αποκαθηλώνεται, είναι και οι διάσημοι που σε άλλες περιπτώσεις δεν αποδέχονται την αμφισβήτηση.
Ο Phil Heath δεν χρειάζεται να αποδείξει τα αυτονόητα, μόνο που και με αυτή του την συνέντευξη γκρεμίζει μια εικόνα που με κόπο οικοδόμησε τα προηγούμενα χρόνια, παρά τις κατά καιρούς ειρωνείες και άσκοπες αντιδράσεις.

ΟΚ ! ηττήθηκε στο Mr. Olympia 2018 από τον προκλητικό Shawn Rhoden και πως αντιδρά, δίνοντας  επιφανειακά συγχαρητήρια και ταυτόχρονα ρίχνει ευθύνες  στη ταινία  Generation Iron που κατά την γνώμη του χλόμιασε την εικόνα του στο παρελθόν. Αν και δεν θέλει προς το παρών να κάνει αρνητικά σχόλια για τον Shawn Rhoden ρίχνει επίσης την ευθύνη στους οπαδούς όπως δημοσιεύει το Generation Iron  ισχυριζόμενος και ελπίζοντας  ότι οι οπαδοί θα είναι αρκετά έξυπνοι για να δουν το δράμα της ταινίας και να καταλάβουν τον  αληθινό Phil Heath.

Phil Heath explains how Generation Iron transformed the public opinion of him into a villain.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”_4aVE5aQ_yw”]


[quote]Phil Heath πιστεύει ότι οι οπαδοί  αύξησαν την ένταση μεταξύ του ιδίου και του Kai Grenne![/quote]

Όσον αφορά το μέλλον του, ο Phil δεν επιβεβαίωσε  100% ότι θα επιστρέψει για να προσπαθήσει να κερδίσει τον τίτλο , ανέφερε  ότι πρέπει να καθίσει και να σκεφτεί το μέλλον του, και την οικογένεια του, παραδέχτηκε  επίσης ότι ο ίδιος και ο Kai Grenne  δεν είχαν την καλύτερη σχέση όταν ανταγωνίστηκαν ο ένας τον άλλο, ενώ  δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτόν. Ο Phil Heath πιστεύει επίσης ότι οι οπαδοί αύξησαν την ένταση μεταξύ τους!

[vimeo width=”400″ height=”250″ video_id=”290358180″]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα