Αρχική » “Flex” Lewis η αποχώρηση του θρύλου στις 212 λίβρες του Mr Olympia

“Flex” Lewis η αποχώρηση του θρύλου στις 212 λίβρες του Mr Olympia

by admin

Το δάκρυ και τα λόγια του James “Flex” Lewis κλείνουν τον αγωνιστικό του κύκλο στο επαγγελματικό bodybuilding, μετά την κατάκτηση του Mr Olympia 2018 στις 212 λίβρες.

I think this sums it ALL up… It’s been a long Hard prep and I am very emotional for a long post, that will be tomorrow. I just want to say thank you to ALL my fans/ follower. WE DONE IT!!!
It’s been a pleasure being your 212lb Champion for 7 years.
I love this sport so much it’s all I have known since I was 19 this WONT be the LAST time you will see me on stage

https://youtu.be/hs4nzDlhVOc?t=3m18s

Μια μέρα, όταν ο Lewis ήταν μόνος στο σπίτι, είχε ερευνήσει το υπόστεγο του πατέρα του εκεί βρήκε κάποια πλαστικά βάρη, που οι γονείς του δεν του επέτρεπαν να το χρησιμοποιήσει. Παρά την απαγόρευση των γονέων του, ο Lewis έπαιρνε τα βάρη και τα έκρυβε κάτω από το κρεβάτι του, πραγματοποιώντας διάφορες ασκήσεις με αυτά  κάθε βράδυ, πριν οι γονείς του, τα ανακαλύψουν και του τα  πάρουν  πίσω. Αυτή ήταν η γνωριμία του στη προπόνηση με τα βάρη.

Στην Βιογραφία του Ουαλού Flex Lewis αναγράφεται πως το πρωταρχικό ενδιαφέρον του Lewis για το bodybuilding ξεκίνησε στην ηλικία των 12 ετών, αφού ανακάλυψε ένα βιβλίο για τον βετεράνο bodybuilder Tom Platz . Ήταν τα πόδια του Platz, ισχυρίζεται o Lewis, που τον ενέπνευσαν να εγγραφεί σε ένα  γυμναστήριο και να ξεκινήσει το bodybuilding. Επίσης ο Arnold Schwarzenegger ήταν ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα του Lewis ως παιδί.

Σήμερα ο Flex Lewis κατάφερε να καταξιωθεί ως ένας από τους πιο επιτυχημένους bodybuilders κατακτώντας το 2018 τον τίτλο του Mr. Olympia 2018 στην κατηγορία των 212 λιβρών , φθάνοντας συνολικά στους 7 τίτλους όπως το ίνδαλμα του ο Arnold Schwarzenegger.

Η φετινή χρονιά ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον Ουαλλό, όπου είχε να αντιμετωπίσει την ενδεχόμενη αμφισβήτηση από τον Ιρανό Hadi Choopan (δεν διαγωνίστηκε) αλλά και πικρόχολα σχόλια όπως αυτά του Dexter Jackson δες εδώ “Flex Lewis τον αμφισβήτησαν!. Δεν μπορείς μικρό μυϊκό φιλαράκι στην OPEN”

444

O Lewis είχε ακόμη και ένα ψυχολογικό πρόβλημα, να ζήσει με την απώλεια του φίλου του Dallas McCarver που έφυγε από την ζωή πριν ένα χρόνο σε ηλικία 26 ετών , αποτέλεσμα ενός τρελού χημικο- τροποποιητικού ράλι που τερμάτισε την καριέρα του. Δείτε εδώ Ρέκβιεμ από τον Flex Lewis για τον αποθανόντα Dallas McCarver

333

Επίσης νέοι και αποφασισμένοι διεκδικητές τον περίμεναν στη σκηνή για να τον αποκαθηλώσουν από την κορυφή, ακόμη ένα πρόβλημα για τον 6 φορές Mr. Olympia. Όλα αυτά δημιούργησαν πολύ πιεστικές συνθήκες, όμως τελικά ο Flex Lewis τα κατάφερε κατακτώντας τον 7 τίτλο του.

Αποτελέσματα 212 lbs Mr. Olympia 2018

2018olympia_results212


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I think this sums it ALL up… It’s been a long Hard prep and I am very emotional for a long post, that will be tomorrow. – I just want to say thank you to ALL my fans/ follower. WE DONE IT!!! It’s been a pleasure being your 212lb Champion for 7 years. I love this sport so much it’s all I have known since I was 19 this WONT be the LAST time you will see me on stage, the future is bright and full opportunity and I can’t wait to keep opening doors for the sport and braking Barriers that many said can’t be done. Your Humble and Drive Champion! It’s been my pleasure… ❤️ #MrOlympia #MrOlympia212 #Champion #DreamBig #NeverGiveUp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Flex Lewis™ (@flex_lewis) στις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα