Αρχική » Ηχηρές απουσίες από το MR OLYMPIA 2018

Ηχηρές απουσίες από το MR OLYMPIA 2018

by admin

MR OLYMPIA 2018. O Shawn Rhoden φέτος δεν ήταν μόνο λεκτικές προκλήσεις, κατάφερε τελικώς να εκθρονίσει τον 7 φορές Mr. Olympia Phil Heath, στο μεγαλύτερο μυϊκό show του πλανήτη. Μόνο που στην γιορτή των μυών απουσίαζε ο Arnold Schwarzenegger, αλλά και στην απονομή του νικητή, το αφεντικό του MR OLYMPIA και της AMI David Jay Pecker.

Άφησαν το bodybuilding μόνο του!

O Schwarzenegger προτιμά μετά την χειρουργική επέμβαση στην καρδιά να προπονείται και να δημοσιεύει στιγμιότυπα με δραστηριότητες του, ενώ παράλληλα αναπτύσσει πολιτικό ακτιβισμό κρίνοντας συχνά τον πρόεδρο των ΗΠΑ που είναι φίλος του David Jay Pecker αφεντικού του MR OLYMPIA, πραγματικό μπέρδεμα!

40791556_527668921036892_2072690810291391032_n(1)

Ο Schwarzenegger κατά καιρούς έχει στηλιτεύσει επίσης το φαινόμενο της μυϊκής κοιλιάς,  φροντίζοντας παράλληλα να κρατά μια διπλωματική στάση απέναντι στην διάσπαση της IFBB και τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Jim Manion που έκανε την απονομή στο MR OLYMPIA 2018 και του αντιπάλου του Dr. Rafael Santonja πρόεδρου της IFBB, που δεν προσέρχεται στον διαγωνισμό, αγνοώντας το μεγαλύτερο μυϊκό γεγονός του πλανήτη πρώην φίλος με τον Jim Manion, και τωρινός φίλος του Arnold Schwarzenegger, που δεν γουστάρει τον πρόεδρο, που είναι φίλος με το αφεντικό του Mr Olympia! δεύτερο μπέρδεμα.

Ο David Jay Pecker που είναι το παντοδύναμο αφεντικό του Mr. Olympia αλλά και της μιντιακής μυϊκής ελίτ των ΗΠΑ φαίνεται να έχει σοβαρότερα προβλήματα στο μυαλό του από τον διαγωνισμό των μυών στο Las Vegas, που εξαγόρασε πρόσφατα ολοκληρωτικά, μιας και είναι εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο αποσιώπησης που αφορά τις εξωσυζυγικές σχέσεις του προέδρου Τραμπ. Μόνο που τώρα δεν έκανε απονομή μπροστά στον κόσμο!

Όλα αυτά δημιουργούν σκέψεις για τον κόσμο των μυών, που κατά καιρούς βολεύει ή δεν βολεύει…

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα