Αρχική » Mr. Olympia 2018 Press Conference αγαπιούνται τόσο πολύ!

Mr. Olympia 2018 Press Conference αγαπιούνται τόσο πολύ!

by admin

press conference που δόθηκε στα πλαίσια του διαγωνισμού των μυών Mr. Olympia 2018 ήταν για ακόμη μια φορά μια εκδήλωση όπου διαπιστώθηκε πως η στόχευση της βιομηχανίας είναι να προκαλέσει το ενδιαφέρων των οπαδών – καταναλωτών. Οι συντονιστές Bob Cicherillo και Dennis James διατήρησαν τις ισορροπίες επαναφέροντας με τις ερωτήσεις τους δηλώσεις που στόχο είχαν να αναθερμάνουν το κλίμα.

Ο Shawn Rhoden πριν λίγες ημέρες ανέφερε πως ο Mr. Olympia Phil Heath έχει αδύναμα μυϊκά μέρη στο σώμα του, τώρα στην συνέντευξη τύπου παρέμεινε σε αυτή την θέση τονίζοντας πώς τα γεγονότα το αποδεικνύουν.
Ο Phil Heath χαρακτήρισε το επίπεδο της συζήτησης ως φτηνό υπερασπιζόμενος την καριέρα του και τους τίτλους του κυρίως απέναντι στον αιγύπτιο Big Ramy που τόνισε πως φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά από τις προηγούμενες  χρονιές.

εδώ όλη η  press conference με τους Phil Heath, Big Ramy, Shawn Rhoden, Cedric McMillan, William Bonac, Flex Lewis, Andre Ferguson, Jeremy Buendia, Brandon Hendrickson, Chris Bumstead, Brun Ansley, George Peterson κ.α

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”e14CgfpBb28″]

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα