Αρχική » Είναι Μπρατσαρού…και προπονείται με Bicep Bomber!

Είναι Μπρατσαρού…και προπονείται με Bicep Bomber!

by admin

Ναι, είναι μια νέα πραγματικότητα που έχει επιβληθεί  αποκαθηλώνοντας το στερεότυπο της μεγάλης μουστάκας, που συνδυάζονταν με την άσπρη κάλτσα και το μαύρο σκαρπίνι στο πόδι. Τώρα το εξάρτημα εκγύμνασης δικεφάλων Bicep Bomber δεν είναι μόνο αντρικό προνόμιο. Ποιος δεν θυμάται τον Arnold Schwarzenegger να γυμνάζεται με το δικό του Bicep Bomber!

Οι γυναίκες διεκδικούν
και εδώ την ισότιμη αντιμετώπιση!

Μπράβο σε αυτή τη γυναίκα με το εξάρτημα εκγύμνασης δικεφάλων Bicep Bomber, δεν χρειάστηκε βύσμα για να γίνει βουλευτής, γραμματέας ή υπουργός! απέκτησε μόνη της, τα εντυπωσιακά  μπράτσα ..δεν τα ενοικίασε!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”afcN9hCKEhw”]


Το μόνο κακό στην όλη ιστορία είναι πως πάλι πολύς κόσμος θα μαλώσει με τον γκουρού του, με τον καθοδηγητή του, διότι ενώ αυτή η υπέροχη γυναίκα έχει αυτά τα δυναμικά κανόνια ο προπονητής  χημικό – dealer επιμένει …δεν φταίω εγώ παλικάρι μου ! που δεν έχεις αυτό που έχει αυτή,  είναι τα  φτωχά γενετικά σου χαρακτηριστικά, το καταλαβαίνεις! είναι ότι δεν είσαι αρκετά στοχοπροσηλωμένος !

[quote]Συνεχίζει την παράδοση του Bicep Bomber [/quote]
biceps


5_428b59f1-7817-40ec-97b7-fc7b328bfcb4_large


$T2eC16dHJG!FFmNp5+,+BSO-jpHV+!__60_57 (1)

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα