Αρχική » Branch Warren στο χειρουργείο!

Branch Warren στο χειρουργείο!

by admin

Έγινε γνωστός για τις εντυπωσιακές προπονήσεις του, όπου σήκωνε με δύναμη και ταχύτητα τα βάρη, πιέζοντας τον εαυτό του περά απ τα όρια. Ο λόγος για τον τεξανό bodybuilder Branch Warren ΝΙΚΗΤΗ του Arnold Classic το 2011 και το 2012 στην κατηγορία open του bodybuilding .

O Branch Warren που δημιούργησε ένα αχτύπητο προπονητικό δίδυμο με τον bodybuilder Johnnie O. Jackson κατάφερε να ενθουσιάσει χιλιάδες νεαρούς οπαδούς που ζητούσαν όλο και περισσότερο τα δυναμικά του προπονητικά videos.
O Warren μετά τα “πιεστικά” προπονητικά χρόνια εγκατέλειψε το αγωνιστικό bodybuilding , αλλά συνέχισε να προπονείται.

Δυστυχώς από ότι φαίνεται η υπερβολική πίεση των ετών είχε ως αποτέλεσμα να του επιφέρουν τραυματισμούς, που τον οδήγησαν να χειρουργηθεί στον ώμο και το δικέφαλο του χεριού του, τώρα! που έκανε ένα διαφημιστικό promotion  για έναν χορηγό, και όπου εξασκούνταν με ελαφρά βάρη!

 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Branch’s surgery was a success and we are extremely happy to have him back in the office! @thebranchwarren #branchwarren #shouldersurgery #backintheoffice #wickedcutzjerky

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Branch Warren’s Wicked Cutz (@wickedcutzjerky) στις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα