Αρχική » Dennis James μιλά για τον διαδικτυακό σκυλοκαβγά! των bodybuilders

Dennis James μιλά για τον διαδικτυακό σκυλοκαβγά! των bodybuilders

by admin

Ο δημοφιλής Dennis James ασχολείται με τις μυϊκές αντεκδικήσεις, τα πολιτισμένα μπινελίκια και τα ειρωνικά σχόλια μεταξύ των διεκδικητών – bodybuilders στο διαδίκτυο, οι οποίοι μιλάνε πολύ! στο διαδίκτυο, αλλά face to face στις press confernce μιλούν με διαφορετική γλώσσα και αγκαλιάζονται. (δεν συμβαίνει από ορισμένους bodybuilders όπου παντού έχουν τον ίδιο  χαρακτήρα και το υποστηρίζουν)

Η συγκεκριμένη συμπεριφορά δεν χαρακτηρίζει μόνο τους μυϊκόυς celebrity, είναι μια ενδόμυχη ανάγκη που τελικώς εκφράζεται με ειρωνείες, αντεκλίσεις, ακόμη και με σκληρά βρισίδια και από τους fans του διαδικτύου, όπου με απαράμιλλο πάθος σκέφτονται πως έχουν μια πολύ καλή ευκαιρία να κοροϊδέψουν να ειρωνευτούν αυτόν ή αυτήν που δεν γουστάρουν, διότι τους την “σπάει”στο βαθύ ασυνείδητο και στο συνειδητό.

Όταν λοιπόν χιλιάδες  καθημερινοί ανθρωποι “καψουρόνουν” να εμπλακούν σε έναν ιντερνετικό καυγά οι διάσημοι μυικοι αστέρες που έχουν οικονομικά συμφέροντα θα διστάσουν να κοντραριστούν; θα σταματήσουν από το  να γίνουν μια θεαματική ρόμπα; Ρόλο εδώ διαδραματίζουν και οι σκιώδεις μάνατζερ.

παρακάτω οι Μυϊκές κόντρες

https://youtu.be/80u2CsQXFV0?t=10s


δείτε επίσης εδώ 

Μυϊκά Βρισίδια του Shawn Rhoden…
εναντίον του Phil Heath
what1-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα