Αρχική » Μυϊκά Βρισίδια του Shawn Rhoden…εναντίον του Phil Heath

Μυϊκά Βρισίδια του Shawn Rhoden…εναντίον του Phil Heath

by admin

O Shawn Rhoden αμφισβητεί ευθέως τον Phil Heath δηλώνοντας πως έχει  αδύνατα σημεία στο σώμα του. Συγκεκριμένα σε συνέντευξη στον Jay Cutler αναφέρει πως ο Heath στη μπροστινή διπλή πόζα των δικεφάλων του, είναι Σκατά! Η μπροστινή πόζα πλάτης (άνοιγμα πλάτης ) είναι σκατά! Το ίδιο συμβαίνει και με την πλαϊνή πόζα στήθους, άλλα και οι κοιλιακή του πόζα δεν είναι από τις καλύτερες του!
his front double bicep is crap, his front lat spread is crap, he hardly does a side chest and his front abdominal pose is not the best.”

Πραγματικά εδώ δεν υπάρχουν αθλητικά ιδεώδη,  και είναι λογικό,  αν αναλογιστούμε πως οι χημικοί πειραματισμοί έχουν σαν στόχο την κυριαρχία στον αντίπαλο, εάν ανακαλύπτονταν ένα διαφορετικό φάρμακο που θα έφερνε την εντυπωσιακή διαφορά πολλοί θα το έκγχυαν στο σώμα τους με στόχο να ντροπιάσουν τον αντίπαλο, στα απρεπή  λόγια θα σταματούσαν; στους τύπους συμπεριφοράς;  και στα δαφνοστεφανωμένα ιδεώδη; ήδη το παιχνίδι είναι  κάργα βρώμικο και τα μπινέλικια διαδραματίζουν ρόλο στον ψυχολογικό πόλεμο.

Το αναφέρει μετά το 9:44 είναι Σκατά !

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα