Αρχική » Πατέρας και Γιος έχουν κατακτήσει την Μυϊκότητα & το καλοκαίρι

Πατέρας και Γιος έχουν κατακτήσει την Μυϊκότητα & το καλοκαίρι

by admin

Και οι δυο Πατέρας και Γιος έχουν κατακτήσει την Μυϊκότητα, τα ελληνικά media με συνεχείς αναρτήσεις ακολουθούν βήμα προς βήμα το διάσημο προπονητή Κωνσταντίνο Βασάλο αναφέροντας πως δέχεται μαζί με την σύντροφο του χιλιάδες likes .

Μακάρι όλοι αυτοί οι χιλιάδες να ερχόντουσαν και στους διαγωνισμούς των μυών, να μην τους κυνηγούσαμε με την καραμπίνα, θα ήταν μια απέραντη ευτυχία για το άθλημα των μυών άλλα από ότι φαίνεται οι fans αρέσκονται να θαυμάζουν από το διαδίκτυο.


 

Ένα μαγικό καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά πέρασαν η Ευριδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.Το γνωστό ζευγάρι που ερωτεύτηκε μέσα στο Survivor ζει έναν θυελλώδη έρωτα τους τελευταίους εννέα μήνες και βρίσκεται στην καλύτερη φάση του.

Μετά από μία μικρή απόδραση στην Μύκονο μαζί με την φίλη τους Σόφη Πασχάλη, η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος έφυγαν για διακοπές διαρκείας στην Κρήτη. Οι δυο τους επισκέφτηκαν τα πιο εντυπωσιακά μέρη του νησιού, έκαναν τις βουτιές τους στα γαλανά νερά και έζησαν τον έρωτά τους μακριά από όλους και από όλα.

Εξάλλου, οι φωτογραφίες τους στα social media, αποκαλύπτουν ένα μεγάλο έρωτα και δείχνουν πως οι δυο τους είναι αχώριστοι! Οι τελευταίες μέρες, πάντως, κύλησαν πολύ γρήγορα και το ζευγάρι, αποχαιρέτησε το νησί με μια βουτιά στο Ελαφονήσι…

πηγή  difernews.gr


 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος φωτογραφίζονται στον βυθό της θάλασσας στην Κρήτη!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος φωτογραφίζονται στον βυθό της θάλασσας στην Κρήτη!

Στην Κρήτη αποφάσισαν να περάσουν φέτος μεγάλο μέρος των διακοπών τους η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Το ζευγάρι, που εξερεύνησε πολλά όμορφα μέρη του νησιού και συναντήθηκε με φίλους στο νησί, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα.

Οι εικόνες, όμως, που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν χωρίς αμφιβολία εκείνες που έβγαλαν στον βυθό της θάλασσας στην περιοχή του Αγίου Παύλου στον νομό Ρεθύμνου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα στιγμιότυπα κέρδισαν χιλιάδες likes. Δείτε τις παρακάτω.

01


02


εδώ ο δυναμικός πατέρας

38957879_1910214249283939_4620609998395801600_n(1)


39062477_909724402570938_1630633880669126656_n

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα