Αρχική » 1,300,000 δολάρια! Θα δοθούν συνολικά στο MR OLYMPIA 2018

1,300,000 δολάρια! Θα δοθούν συνολικά στο MR OLYMPIA 2018

by admin

Όπως δημοσιεύτηκε και στο τωρινό Mr. Olympia τα περισσότερα χρήματα είναι στην OPEN κατηγορία του επαγγελματικού bodybuilding. Οι υπόλοιπες κατηγορίες  όπως Bikini, Classic Physique και Mens Physique θα λάβουν λιγότερα χρήματα αν και φέτος έχουμε μια αύξηση συνολικά όπου ανακοινώθηκε απο την *American Media Inc πως τα χρηματικά έπαθλα σε όλες τις κατηγορίες θα φτάσουν τα $ 1,300,000 δολάρια!

Μέρος της ανακοίνωσης

 Η American Media Inc. (AMI) ανακοίνωσε σήμερα ότι τα χρηματικά έπαθλα για τους διαγωνισμούς Weekend Fitness & Performance Weekend του Olympus 2018 του Joe Weider θα είναι για άλλη μια φορά ο μεγαλύτερος στην ιστορία του αθλητισμού με 1,36 εκατομμύρια δολάρια που θα απονεμηθούν σε άνδρες και γυναίκες ανταγωνιστές. Εκτός από το ότι είναι το πλουσιότερο βραβείο για τους άνδρες επαγγελματίες που παίρνουν τη σκηνή, το φετινό γεγονός θα είναι επίσης η μεγαλύτερη αποπληρωμή που έγινε ποτέ και για τις γυναίκες ανταγωνιστές.

Το Joe Weider’s Olympia Fitness & Performance Weekend θα είναι και πάλι το μεγαλύτερο και καλύτερο γεγονός στην ιστορία του αθλήματος”, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της AMI David J. Pecker.

O David J. Pecker. Το αφεντικό των μυών 

22Ami1-popup


Παρά ταύτα οι διαφορές στον διαγωνισμό που θα διοργανωθεί  13 -16 Σεπτεμβρίου 2018 στο Las Vegas των ΗΠΑ είναι μεγάλες, εάν δούμε πως ο νικητής στην κατηγορία Classic Physique λαμβάνει $ 20.000 δολάρια, αμοιβή που λαμβάνει ο όγδοος στην Open κατηγορία του bodybuilding.

Εδώ οι περσινές χρηματικές απολαβές

12

 

Εδω οι περσινές χρηματικές απολαβές στην κατηγορία Classic Physique μια αντιπαραβολή 

23

 


* Η American Media, Inc. (AMI) κατέχει και εκμεταλλεύεται τις κορυφαίες μάρκες τυπωμένων και ψηφιακών διασημοτήτων και ενεργών μέσων ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι τίτλοι της AMI περιλαμβάνουν το Weekly, Star, OK !, In Touch, Life & Style, Closer, Men’s Journal, Muscle & Fitness, Διαγωνισμός Mr. Olympia, National Enquirer και άλλους τίτλους διασημοτήτων και έφηβων. Η AMI διαχειρίζεται επίσης έντεκα διαφορετικές ψηφιακές τοποθεσίες όπως Usmagazine.com, OKmagazine.com, RadarOnline.com, Intouchweekly.com, Lifeandstylemag.com, Closerweekly.com, MensJournal.com, MuscleandFitness.com και άλλες ψηφιακές και κοινωνικές ιδιότητες. Τα περιοδικά της AMI έχουν συνολική κυκλοφορία 5,7+ εκατομμυρίων και φτάνουν περίπου 65 εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες κάθε μήνα.

Δείτε επίσης εδώ όλα για 

DAVID J. PECKER
q-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα