Αρχική » David Pecker το Bodybuilding αφεντικό στην υπόθεση Τραμπ

David Pecker το Bodybuilding αφεντικό στην υπόθεση Τραμπ

by admin

Τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Αφεντικά είναι εδώ, ο David Pecker CEO της American Media Inc που εξαγόρασε την αυτοκρατορία του Joe και Ben Weider έχει τώρα ασυλία για μια άλλη υπόθεση που αφορά τον πρόεδρο των ΗΠΑ όπως αναφέρει η «WSJ» Ο David Pecker που πρόσφατα εξαγόρασε όλο το show του Mr. Olympia, τον δημοφιλέστερο  διαγωνισμό των μυών. δες εδώ   Το πήρε το Mr Olympia από την IFBB Pro League o David J. Pecker! είναι παντού.

david-726x400 (1)

«WSJ»: Ασυλία για τον David Pecker, επικεφαλής
του National Enquirer και φίλο του Τραμπ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο κ. David Pecker, επικεφαλής της εταιρίας που εκδίδει το National Enquirer και φίλος του κ. Ντόναλντ Τραμπ, έλαβε ασυλία από τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς για την παροχή πληροφοριών σχετικά με την έρευνα που αφορούσε τον Μάικλ Κοέν και τον κ. Τραμπ, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Wall Street Journal. Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε στη συνέχεια και η εφημερίδα New York Times.

Το αφεντικό των Μυών Ο κ. David Pecker

NINTCHDBPICT000428204208

Σε αντάλλαγμα για την ασυλία, ο Pecker, CEO της American Media Inc., συναντήθηκε με τους εισαγγελείς και μοιράστηκε λεπτομέρειες για τις πληρωμές που κανόνιζε ο κ. Κοέν για να εξασφαλίσει την σιωπή δύο γυναικών που φέρονται να είχαν σεξουαλικές σχέσεις με τον κ. Τραμπ.

Στις πληροφορίες αυτές, ήταν πως ο κ. Τραμπ είχε γνώση των συμφωνιών αυτών, είπαν κάποιες πηγές.

Οι εισαγγελείς κατέδειξαν πως ο κ. Pecker δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για τη συμμετοχή του στις συμφωνίες αυτές, πρόσθεσαν οι πηγές.

Ο κ. Mr. Pecker εχει δηλώσει πως είναι για χρόνια φίλος του κ. Τραμπ και του κ. Κοέν.

Οι εισαγγελείς έχουν καταδείξει επίσης πως ο κ. Dylan Howard, επικεφαλής περιεχομένου της American Media, δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για την έρευνα σχετικά με τον κ. Κοέν.

Το National Enquirer είχε δεχτεί να αγοράσει τα αποκλειστικά δικαιώματα της ιστορίας της μιας από τις δύο γυναίκες, της playmate Κάρεν ΜακΝτούγκαλ έναντι του ποσού των 150.000 δολαρίων.

Σε μια ηχογραφημένη συνομιλία που δόθηκε στη δημοσιότητα στα τέλη Ιουλίου ακούγεται ο Κόεν να προτείνει στον Τραμπ να ιδρύσουν μια εταιρεία για να εξαγοράσουν τα δικαιώματα αυτά από τον όμιλο AMI. Η συνομιλία ηχογραφήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016, δύο μήνες πριν από τις εκλογές, εν αγνοία του Τραμπ.

NINTCHDBPICT0004282697221

Ο Michael Cohen ήταν ο προσωπικός δικηγόρος του Προέδρου Donald Trump

Ο Κόεν δήλωσε ένοχος την Τρίτη ενώπιον ομοσπονδιακού εισαγγελέα του Μανχάταν για φοροδιαφυγή και παραβίαση της νομοθεσίας περί χρηματοδότησης προεκλογικών εκστρατειών. Είπε επίσης ότι κατέβαλε 130.000 δολάρια στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς και 150.000 δολάρια στη ΜακΝτούγκαλ με αντάλλαγμα τη σιωπή τους.

δείτε επίσης εδώ 

Η American Media δεν είναι μόνο bodybuilding
και Mr Olympia είναι πολλά!
q-726x400 (1)

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα