Αρχική » B.B – ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥΛΙΑΤΟΣ διακρίνει ανασφάλεια στον ΠΙΣΤΟΛΑ!

B.B – ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥΛΙΑΤΟΣ διακρίνει ανασφάλεια στον ΠΙΣΤΟΛΑ!

by admin

Αυτός είναι ένας επιτυχημένος bodybuilder με εκατοντάδες οπαδούς που στο πρόσωπο του βλέπουν την αναγνώριση του ελληνικού bodybuilding. O Χρήστος Πιστόλας έγινε γνωστός με την νίκη του απέναντι στο δημοφιλή bodybuilder Ιωάννη Μάγκο, όπου και κατέκτησε την επαγγελματική του κάρτα σε ένα μυϊκό event της ελληνικής ομοσπονδίας σωματικής διάπλασης ΕΟΣΔ.

Ο Άλλος είναι ο γιατρός – bodybuilder ένας αντικομφορμιστής που έχει κάνει την αυτοκριτική του και παράλληλα δημοσιοποιεί το συγγραφικό του έργο. Κατά καιρούς όπως και τώρα δεν διστάζει να κρίνει και κάποιες φόρες να καυτηριάζει τα δρώμενα του διεθνούς και ελληνικού bodybuilding.

Σε πρόσφατη ανάρτηση εδώ με τίτλο “Οφείλει πολλά στην πρωτεΐνη του ο bodybuilder Πιστόλας” μια είδηση που αφορούσε την παρότρυνση του επαγγελματία bodybuilder  προς τους fans, για συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής, ο πολυσχιδής bodybuilder –γιατρός ανέφερε:


 

Γιώργος Τουλιάτος
Γιώργος Τουλιάτος Όταν αλλάζεις πέντε προπονητές σε έξι χρόνια, δείχνει ανασφάλεια και μετάθεση ευθυνών.
Δε νομίζω ότι το παιδί του μπαμπά έχει ανάγκη από χορηγό, όσον αφορά την προμήθεια πρωτεϊνών.

Άραγε είναι μια κριτική άποψη για τον δημοφιλή bodybuilder και την αγωνιστική του πορεία από τον γιατρό Τουλιάτο;  μια παρότρυνση για αλλαγή τακτικής;  Γνωρίζει κάτι περισσότερο από τους fans της μυϊκής κοινότητας o bodybuilder – γιατρός;

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα