Αρχική » Bodybuilder Γιατρός μιλά για για πορνίδια ! για γαμπρούς!.. για γυμνασμένους άντρες που είναι δακτυλοδεικτούμενοι!

Bodybuilder Γιατρός μιλά για για πορνίδια ! για γαμπρούς!.. για γυμνασμένους άντρες που είναι δακτυλοδεικτούμενοι!

by admin

O bodybuilder γιατρός  Γιώργος Τουλιάτος  έχει αποφασίσει να ταρακουνήσει συθέμελα και το fitness κατεστημένο. Ένας άντρας που μεγάλωσε σε ένα αστικό περιβάλλον, συνδύασε τις σπουδές με το bodybuilding φθάνοντας  παράλληλα σε σημείο να “τιμωρήσει” τον εαυτό του δημόσια, κάνοντας την αυτοκριτική του.
Τώρα! με ένα μοναδικό κρεσέντο κριτικής περιγράφει αυτό που αντιμετωπίζει ως σύγχρονη ασκησιακή κουλτούρα στα ελληνικά γυμναστήρια, αναφέροντας για πορνίδια ! για γαμπρούς!.. για γυμνασμένους άντρες που είναι δακτυλοδεικτούμενοι! ενώ συνεχιζόντας  περιγράφει για Κορίτσια χαμηλών ηθών φοράνε προκλητικά κολλάν,μανικούρ και μαλλί φτιαγμένο από κομμωτήριο, προκειμένου να βρουν εραστή!



Παρακάτω το μοναδικό κείμενο κριτικής
από τον 
 bodybuilder γιατρό.

34408627_451701531920395_4667981636539777024_n

Γυμνάζομαι από το 1989 και έχω γυρίσει πάνω από 20 γυμναστήρια σε λεκανοπέδιο και επαρχία.
Τα γυμναστήρια αποτελούν τόπους κοινωνικής συνεύρεσης και νυφοπάζαρα,αλλά και μέρος συναλλαγών.
Κορίτσια χαμηλών ηθών φοράνε προκλητικά κολλάν,μανικούρ και μαλλί φτιαγμένο από κομμωτήριο, προκειμένου να βρουν εραστή με καλό σώμα και πρόσωπο σπανιότερα,ενώ κάποιοι φλώροι βάζουν κολόνια και ζελέ ώστε να το παίξουν γαμπροί.
Όταν δεν είσαι πρωταθλητής,δε μπορείς να καταλάβεις.

[quote]Της πρότεινα να γυρίσει στον άντρα της και να φαντασιώσει μαζί μου,γιατί σε αντίθεση με εκείνη δεν πάω για να βρω νεαρό εραστή.[/quote]

Κατανοώ όμως τη ζηλοφθονία και το σύμπλεγμα κατωτερότητας όσων κοιτούν με μίσος.
Εγώ δεν πάω στο γυμναστήριο να αυνανιστώ,ούτε να μιλήσω στο κινητό,ή να καμακώσω το κάθε πορνίδιο που παίρνει οξανδρολόνη για να βάλει κορδόνι στη θάλασσα.
Τα γυμναστήρια είναι πολλές φορές με κακοσυντηρημένα μηχανήματα (δύο φορές μου έσπασε η τροχαλία στο κεφάλι και δεν έκανα αγωγή),οι τουαλέτες για σίχαμα,οι σάουνες δε λειτουργούν,τα ντους δεν έχουν ζεστό νερό,η μπόχα σε πνίγει,όπως και υπολειτουργεί η θέρμανση,ή ο κλιματισμός.
Η μυικότητα μου είναι αδιάφορο εάν προκαλεί εγκεφαλικά στον διπλανό μου που θυμάται αργά ότι η γυμναστική είναι τρόπος ζωής και στα 50 του έχει μια κοιλιά που δε βλέπει το πέος του. Κάποτε μια κυράτσα έκανε personal και την ενόχλησε που έκανα θορυβώδη προπόνηση.
Της πρότεινα να γυρίσει στον άντρα της και να φαντασιώσει μαζί μου,γιατί σε αντίθεση με εκείνη δεν πάω για να βρω νεαρό εραστή.
Λυπάμαι που είμαστε μια μειονότητα του πληθυσμού και δακτυλοδεικτούμενοι,αλλά εάν με απασχολούσε τι θα πει ο διπλανός μου, δε θα είχα φτάσει έως εδώ.
Ξέρω καλά όμως ότι τραβώ τα βλέμματα ευθέως και πλαγίως τη στιγμή που άλλοι ξοδεύουν μια περιουσία στην προσπάθεια τους μάταια να φτιάξουν την εικόνα τους.
Ο κάθε πρωταθλητής πρέπει να έχει το σεβασμό και την αναγνώριση των άλλων,γιατί αποτελεί ένα παράδειγμα και έχει αφιερώσει τη ζωή του προκειμένου να πετύχει.
Και επειδή είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα,τα γυμναστήρια δε θα πτωχεύσουν εάν δεν πληρώσουμε.
Ξέρω πολλά γυμναστήρια που είναι μέσα οικονομικά,παρά το γεγονός ότι πάντα πλήρωνα τη συνδρομή μου και με το μήνα μάλιστα,γιατί αηδιάζω να βλέπω τους ίδιους ανθρώπους για ένα χρόνο και έτσι αλλάζω συχνά μέρη. 
Δυστυχώς είμαστε δύσκολοι πελάτες,αλλά αποτελούμε ινδάλματα.


εδώ η ανάρτηση

INTERNATIONAL GYM RIP MAKIS 2016

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Touliatos MD (@drgeorgetouliatos) στις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα