Αρχική » Seth Feroce μιλά για τα αναβολικά ακόμη μια νουθεσία!

Seth Feroce μιλά για τα αναβολικά ακόμη μια νουθεσία!

by admin

Όπως δημοσιεύτηκε ο IFBB Pro και  πρώην  διεκδικητής στις 212 λίβρες Seth Feroce αναφέρθηκε στη χρήση αναβολικών στεροειδών όπου περιέγραψε  τις σοβαρές συνέπειες της χρήσης στεροειδών και τι μπορεί να αναμένει ένα άτομο αφού έχει χρησιμοποιήσει τις χημικές ουσίες για μεγάλο χρονικό διάστημα. ο ίδιος τονίζει πως …Ξέρω τι λειτουργεί για μένα, και τι όχι. Αυτό το βίντεο έρχεται να ρίξει φως στο πόσο σοβαρή απόφαση είναι να αρχίσετε να παίρνετε αναβολικά στεροειδή!

Γιατί το κάνουν;

Εδώ έχουμε ακόμη μια περίπτωση νουθεσίας μια προτροπή να προσέξουν οι gym junkies (ορισμός των αγγλοσαξόνων για τα πρεζόνια του γυμναστηρίου) μήπως όμως έχουμε παράλληλα  μια ειρωνεία από απόμαχους bodybuilders; που έχουν πάρει μεγάλες ποσότητες σε αναβολικά στεροειδή υπηρετώντας την βιομηχανία, και τώρα προσπαθούν να εκτρέψουν το ορμητικό ποτάμι από νέους φιλόδοξους άντρες και γυναίκες που διερωτώνται, αφού το έκανες εσύ θα το κάνουμε και εμείς! Για ποιο λόγο μας αποτρέπεις και μας φοβίζεις για τις συνέπειες των φαρμάκων;

Η πραγματικότητα είναι αυτή, το ντοπάρισμα άρχισε να γίνεται μια συνήθεια, ξέφυγε από τον πρωταθλητισμό και έγινε το ενισχυτικό της κοινωνικοποίησης με στόχο την μυϊκή ωραιοποίηση, ένα αξεσουάρ που βοήθα στην προσωπική  και επαγγελματική ζωή.

Παρακάτω το video με τον IFBB Pro Seth Feroce όπου επισημαίνει Αν πρόκειται να πειραματιστείτε, πρέπει να κάνετε την έρευνά σας, να έχετε ένα σχέδιο αν συμβεί κάτι κακό στο σώμα σας! και να πάρετε όσο το δυνατόν λιγότερα φάρμακα .

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα