Αρχική » Γιατροί δίνουν αναβολικά…όλα για το χρήμα!

Γιατροί δίνουν αναβολικά…όλα για το χρήμα!

by admin

Ναι! η ζήτηση είναι μεγάλη, χιλιάδες άντρες και γυναίκες επιζητούν την γρήγορη βελτίωση σε δύναμη και μυώνες , δεν μπορούν να περιμένουν για χρόνια  και για αυτό φροντίζουν και οι γιατροί με την “επιστημονική τους γνώση” να  διοχετεύουν φάρμακα στα διψασμένα για ντόπα σώματα των πελατών τους.

Το κόλπο είναι απλό ..έλα σε μένα που έχω γνώση και τεκμηρίωση για να πάρεις αναβολικά στεροειδή και ότι άλλο θέλεις, διότι είμαι επιστημονικά κατοχυρωμένος αντίθετα με τους ερασιτέχνες του δρόμου και των γυμναστήριων!

Γιατροί παραβιάζουν τον Όρκο
και δίνουν αναβολικά

Ο  γιατρός Κέβιν Κούτις 51 ετών ήταν ένας από τους γιατρούς στις ΗΠΑ που διέγνωσε την θέληση πολλών ανθρώπων να ντοπαριστούν και για αυτό μπήκε στο παιχνίδι της διοχέτευσης ουσιών. Μόνο που ο γιατρός έπεσε στην παγίδα όταν μυστικοί αστυνομικοί παρουσιαστήκαν ως bodybuilders – πελάτες για να τους δώσει φάρμακα, αυτό ήταν και το τελευταίο του Deal, τώρα έχασε την άδεια του, και  δεν μπορεί πλέον να ασκεί ιατρική στο New Jersey.

Ο Γενικός Εισαγγελέας Gurbir S. Grewal  που ανέλαβε την υπόθεση δήλωσε “πως οι  γιατροί  που διανέμουν τα επικίνδυνα φάρμακα για το κέρδος δεν είναι καλύτεροι από τους εμπόρους ναρκωτικών στους δρόμους και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να προστατέψουμε τις κοινότητές μας από αυτόν τον κίνδυνο” 

Εδώ να επισημάνουμε πως πριν χρόνια μια παρόμοια υπόθεση είχε ταράξει την κοινωνία στις ΗΠΑ, όπου ο γιατρός Joseph Colao έσπασε  το νόμο και τον όρκο του διοχετεύοντας αναβολικά στεροειδή και αυξητική ορμόνη σε 248 αξιωματικούς της αστυνομίας  και πυροσβέστες από 53 υπηρεσίες , εκείνη την περίοδο είχαν αναφερθεί και θάνατοι, αλλά και ο ίδιος ο γιατρός έχασε τη ζωή του. Ο παθολόγος Joseph Colao  που ήταν έμπιστος των ανδρών ασφαλείας , παραποίησε διαγνώσεις για να συνταγογραφήσει αυξητική ορμόνη.

Ο Κέβιν Κούτις  ήταν ένας από τους αρκετούς γιατρούς του Νιου Τζέρσεϋ, των οποίων οι άδειες ανακλήθηκαν από το κράτος για τη συνταγογράφηση φαρμάκων που, σύμφωνα με τις αρχές, θα μπορούσαν να έχουν θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των ασθενών τους.

Άλλοι ιατροί ΠΟΥ έχουν ανακληθεί οι άδειες τους, σύμφωνα με το κράτος είναι : Ο Jose J. Leyson, Ο William Ο F. Mclay, Ο Bonnie Chen, Ο Anthony Enrico, Jr.,

Ο Κέβιν Κούτις είχε  ιατρικά γραφεία στο Asbury Park, New Jersey και στο Brooklyn της Νέας Υόρκης.

Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς λένε ότι ο Cutis έγραψε τις συνταγοποιήσεις στεροειδών παρόλο που γνώριζε ότι δεν ήταν για τη θεραπεία οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης. Αυτά προορίζονταν αποκλειστικά για τη βελτίωση και την ανάπτυξη των μυών.

Ο Κέβιν Κούτις  αντιμετωπίζει έως και 10 χρόνια σε ομοσπονδιακή φυλακή και πρόστιμο 500.000 δολαρίων για τη διανομή  αναβολικών στεροειδών και μέχρι πέντε χρόνια φυλάκισης και πρόστιμο 250.000 δολαρίων για την κατοχή μαριχουάνας.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα