Αρχική » Κοκαΐνη και Αναβολικά…Γκρεμίζεται το παλιό μοντέλο από την νέα τάση

Κοκαΐνη και Αναβολικά…Γκρεμίζεται το παλιό μοντέλο από την νέα τάση

by admin

Με τον τίτλο “Κύκλωμα είχε γεμίσει με κοκαΐνη και αναβολικά την Κέρκυρα” το πρώτο θέμα δημοσιεύει ακόμη μια υπόθεση όπου το εμπόριο ναρκωτικών – αναβολικών κυριαρχεί στην πιάτσα, εμπλέκοντας όλο και περισσότερους ανθρώπους, που διεκδικούν κομμάτι από την κερδοφορία της αγοράς.
Αυτή η νέα μορφή διακίνησης – αλλαγή των dealers είναι σίγουρο πως θα αυξήσει τον ανταγωνισμό των παραδοσιακών διακινητών (γυμναστήρια – βιτρίνα, πρωτεινομάγαζα βιτρίνα, προπονητές – βιτρίνα, διοργανωτές βιτρίνα ) με τους ποινικούς και μη, που έχουν αποφασίσει να διαμοιράσουν και τα καλά “μυϊκά” κέρδη από την παραδοσιακή αγορά των αναβολικών στεροειδών σε μια χώρα όπου έχει κατακρημνιστεί οικονομικά.

Εν ολίγοις, εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με εγκωμιαστικά μυϊκά σχόλια,  δάκρυα, και φιλοφρονήσεις για προπονητές και αθλητές που υπηρετούν την “αγνότητα” του αθλητισμού. Εδώ το κίνητρο είναι οι χιλιάδες πελάτες, που διψούν για κόκα αλλά και για ντόπα που θα τη διοχετεύσουν στο σώμα τους.


 

Τη σπείρα αποτελούσαν πέντε Έλληνες ηλικίας 33 ως και 45 χρόνων και μια 37χρονη -Ο «εγκέφαλος» είχε συλληφθεί προ 20 ημερών

Με μια αστραπιαία επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας, εξαρθρώθηκε μια εγκληματική ομάδα που «πλημμύριζε» το νησί των Φαιάκων με κοκαΐνη, ενώ διακινούσε και αναβολικά στα γυμναστήρια. Ο αρχηγός της είχε συλληφθεί πριν από 20 ημέρες, με 470 γραμμάρια κοκαΐνης, αναβολικές ουσίες και χρήματα.

Όπως διαπιστώθηκε από την πολύμηνη έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών, την οργάνωση αποτελούσαν πέντε Έλληνες ηλικίας 33 ως και 45 χρόνων και μια 37χρονη αλλοδαπή, από τους οποίους ένας 37χρονος και ο 45χρονος είχαν ρόλο «υπαρχηγού». Η σπείρα διέθετε το παράνομο εμπόρευμά της σε τουλάχιστον 28 συγκεκριμένους χρήστες κοκαΐνης του νησιού.
09082018ioniakokaini003

Αρχικά, στην κατοχή του 35χρονου αρχηγού, αλλά και των δύο υπαρχηγών που συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης, κατασχέθηκαν συνολικά κοκαΐνη βάρους 470 γραμμαρίων, 29 φιαλίδια αναβολικών ουσιών, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα, ένα φορτηγό, τρεις μοτοσικλέτες και μετρητά ύψους 9.350 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την διακίνηση ναρκωτικών και διακεκριμένη διακίνηση, κατά περίπτωση.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα