Αρχική » Θα βαρέσω Ντόπα για να δουλέψω νύχτα ! Τι ΓΝΗΣΙΑ εξομολόγηση

Θα βαρέσω Ντόπα για να δουλέψω νύχτα ! Τι ΓΝΗΣΙΑ εξομολόγηση

by admin

Αργά στο γυμναστήριο.. με πλησιάζει ένας γνωστός για να μου πει πως ένας πιτσιρίκος 23  ετών του ανέφερε κάτι που ακούγεται αφελές αλλά είναι αληθινό.
Θα χτυπήσω φάρμακο …θέλω να δουλέψω πόρτα !
Πραγματικά του έκανε εντύπωση αυτή η απλοϊκή σκέψη, μόνο που εδώ τα πράγματα είναι τόσο ρεαλιστικά, αληθινά, διότι ακούγεται το ενδόμυχο θέλω, χωρίς κανένα υποκριτικό καμουφλάρισμα.

Τι ΓΝΗΣΙΑ εξομολόγηση

Ως πρώτο άκουσμα δεν έχει την αποδεκτή τεκμηρίωση, την κοινωνική αποδοχή, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με την αληθινή πιάτσα, με την σκληρή πραγματικότητα που ζούμε, όπου η ντόπα έχει κυριαρχήσει ως μια νέα κουλτούρα που θυμίζει έντονα τις πολύ δυναμικές κόντρες με μηχανές στις αρχές τις δεκαετίας του 80.
Πολλοί χρησιμοποιούν τα αναβολικά στεροειδή ως μια νέα “μάγκικη μόδα” ως ένα μιμητισμό που κάνουν πολλοί και θέλουν να τη δοκιμάσουν, ακόμη και εάν  είναι “φλώροι”  ή ντρέπονται για το σώμα τους,  σε κάποιες περιπτώσεις είναι και αυτό που δήλωσε ο 23χρονος ..θέλω να δουλέψω πόρτα και η ντόπα θα βοηθήσει  για το στόχο μου.
Γνωρίζει ο  23χρονος πως το νέο μαγαζί πρωτεϊνών, ένα από τα πολλά που άνοιξε το αφεντικό έχει σκόνες πρωτεϊνικού κακάο, αλλά σε ουδεμία περίπτωση ο υπάλληλος που έχει δασκαλευτεί από το BOSS δεν μπορεί να του δώσει γρήγορα τους πρησμένους μυώνες, τα μεγάλα στήθια που θα εκφοβίσουν, τα εντυπωσιακά χέρια που θα ρίξουν ηχηρές σφαλιάρες εάν χρειαστεί στην σύγχρονη πτωχευμένη κοινωνία με τα χαμηλά ημερομίσθια και τις διαταγές των προϊσταμένων.

Δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό του

Παιδιά φτωχών συνοικιών βλέπουν ως διέξοδο τα εντυπωσιακά μπράτσα τα οποία θα τους βγάλουν από την αφάνεια και θα τους φέρουν σεβασμό και υπόληψη, σε ένα κόσμο που εάν δεν είσαι καθίκι ή λαμόγιο θα πρέπει να έχεις  κάτι που να εντυπωσιάζει τους άλλους, να έχεις μια ελπίδα,  έστω και για ένα καλύτερο μεροκάματο. Είναι μια πεπατημένη οδός που την έχουν διασχίσει πολλοί άνδρες εδώ και δεκαετίες, ορισμένοι  από αυτούς εξελίχθησαν  από την πόρτα έως τη διοίκηση μιας συμμορίας.

[quote]Αγνή ενδόμυχη ανάγκη ..δεν είπε θα κλέψω τους πολίτες ως δικτυωμένο λαμόγιο ! ρισκάρει νυχτοκάματο  και υγεία[/quote]
Δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό του, σκέφτεται διαφορετικά,  διότι πολλοί χτυπούν ντόπα επειδή είναι βολεμένοι, έχουν χρήματα αλλά παράλληλα θέλουν να διαδραματίσουν  και το ρόλο του σκληρού άντρα με τα πολλά likes, άλλοι το κάνουν για φιγούρα. Ο 23χρονος ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ πάει για το νυχτοκάματο ! εάν θα τα καταφέρει είναι μια άλλη ιστορία.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα