Αρχική » Ντοπαρίστηκε με το πιστό Χημικό γαϊδούρι;

Ντοπαρίστηκε με το πιστό Χημικό γαϊδούρι;

by admin

Γνήσια και παραδοσιακά λοιπόν κύριοι, ένα φαινόμενο που παρατηρείται σε ποδηλάτες, αθλητές του στίβου, παλαιστές, αρσιβαρίστες,  κ.α Ντοπαρίζονται ακόμη  με το πιστό Χημικό γαϊδούρι; που μεγάλωσε γενιές μυών, άρα έχει αξία, να βράσω μέντορες που τους τα παίρνουν χρηματομυϊκά  με τα ακριβότερα, διότι είναι άλλη τεχνολογία! Α το πήρε και ο Μήτσος το καινούριο ΑΥΞΗΤΙΚΟ  και θα γίνει πρωταθλητής..

[quote]Είναι σαν την παλιά ερωμένη …ξαναγυρίζεις ![/quote]

DIANABOL-10mg-Isis-Pharma-600x600

H πρωταθλήτρια του ακοντισμού, Joanna Blair, τιμωρήθηκε από τον βρετανικό οργανισμό αντι-ντόπινγκ, με αποκλεισμό 4 ετών από κάθε αγωνιστική  δραστηριότητα,  διότι  δείγμα της το 2017 βρέθηκε θετικό σε αναβολικά στεροειδή, όπως αναφέρουν τα media. Η Blair που κέρδισε το βρετανικό τίτλο το 2016, δήλωσε ότι είχε κάνει  ακούσια κατάποση από ένα μολυσμένο συμπλήρωμα που αγοράστηκε ηλεκτρονικά.

Η Joanna Blair υπεβλήθη σε ένα τεστ εκτός ανταγωνισμού ενώ εκπροσωπούσε τη Μεγάλη Βρετανία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Αθλητισμού στη Γαλλία τον Ιούνιο του 2017 και είπε ότι είχε χρησιμοποιήσει  τη *μεταντιδενόνη μια απαγορευμένη ουσία, μέσω μολυσμένης κρεατίνης που είχε αγοράσει από έναν ιστότοπο! Η αθλήτρια πίστευε ότι το συμπλήρωμα ήταν απαλλαγμένο  από απαγορευμένες ουσίες. Η μεταντιδενόνη σε παρατεταμένες χρονικές περιόδους μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο συκώτι.

Η ισχύς της τετραετούς τιμωρίας της Joanna Blair είναι από 20 Ιουλίου 2017 μέχρι 19 Ιουλίου 2021.

 

*Η μετανδιενόνη , είναι γνωστή ως μεθανδενόνη ή μεθανδροστενολόνη ι που πωλείται υπό με την επωνυμία Dianabol, είναι φάρμακο ανδρογόνο και ανήκει στην κατηγορία των αναβολικών στεροειδών (AAS) σήμερα παραμένει ως ουσία δημοφιλής στους bodybuilders.

Δείτε επίσης εδώ 

Του έριξε στο ποτό Dianabol..
τον ζήλευε ! θα σε ντοπάρω..
dianabol-726x400 (1)

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα