Αρχική » Σβαρτσενέγκερ προπόνηση στο γυμναστήριο για νέα ταινία!

Σβαρτσενέγκερ προπόνηση στο γυμναστήριο για νέα ταινία!

by admin

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο γυμναστήριο στα  71 αν και έκανε επέμβαση στη καρδιά του! Στόχος του η νέα ταινία «Ο Εξολοθρευτής»

Before and after.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) στις

Όπως ακριβώς το είπε -«I’ ll be back»- έτσι το έκανε και μάλιστα για 6η φορά! Όπως πολύ σωστά καταλάβατε η 6η ταινία του διάσημου franchise «Ο Εξολοθρευτής» βρίσκεται στα σκαριά με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει, μια είδηση που έρχεται δια στόματος Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ σε βίντεο που ανέβασε στο YouTube πριν από μερικές ημέρες.

Να υπενθυμίσουμε ότι η επιθυμία για ένα reboot του «Εξολοθρευτή» δια χειρός Τιμ Μίλερ («Deadpool») ήταν ήδη γνωστή εδώ και μήνες, ενώ οι φίλοι της θρυλικής σειράς ταινιών είχαν ανοίξει σαμπάνιες με τη μεγάλη επιστροφή της Λίντα Χάμιλτον ως Σάρα Κόνορ. Μεταξύ άλλων μάλιστα ειχαν ανακοινωθεί και τα νέα πρόσωπα στο καστ δηλαδή οι Μακένζι Ντέιβις και Γκάμπριελ Λούνα ως ο διάδοχος του «Άρνι» στο ρόλο του Εξολοθρευτή. Ωστόσο από τότε δεν είχε ανακοινωθεί τίποτα νετότερο για την παραγωγή της ταινίας.

Στο βίντεο λοιπόν που δημοσίευσε ο πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια και ηθοποιός τον βλέπουμε να απολογείται στον Πρωθυπουργό των νησιών Φίτζι, Φρανκ Μπαϊνιμαράμα, γιατί δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο συνέδριο που έγινε με θέμα την κλιματολογική αλλαγή. Ο Σβαρτσενέγκερ εξηγεί λοιπόν πως βρίσκεται στα γυρίσματα για τον «Εξολοθρευτή 6» ενώ στη συνέχεια, εκφράζει τον θαυμασμό και το σεβασμό του προς το πρόσωπο του Μπαϊνιμαράμα πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του.

Παράλληλα, εδώ και μερικούς μήνες ο 71χρονος ηθοποιός έχει αρχίσει ήδη την προετοιμασία για το ρόλο του -σωματικά τουλάχιστον- με εντατική προπόνηση στο γυμναστήριο, παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την καρδιά του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι 6η ταινία θα αγνοήσει κάθε σίκουελ που είδαμε μετά το «Εξολοθρευτής 2: Μέρα Κρίσης» ενώ για ακόμα μια φορά την επιμέλεια της παραγωγής έχει αναλάβει ο δημιουργός του franchise, Τζέιμς Κάμερον.

Η πρεμιέρα του «Εξολοθρευτής 6» αναμένεται να γίνει στις 22 Νοεμβρίου του 2019.

πηγή  reader

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα