Αρχική » FITNESS STAR GYM στη Μεταμόρφωση Έκλεισε!

FITNESS STAR GYM στη Μεταμόρφωση Έκλεισε!

by admin

Έκλεισε το FITNESS STAR GYM στη Μεταμόρφωση όπου τονίζει: Δεν υποκύψαμε στην εργασία επτά ημέρες την εβδομάδα, δεν είχαμε μέλη ή εργαζομένους δύο ταχυτήτων, δεν ακολουθήσαμε τον κατήφορο των τιμών και συνεπώς της ποιότητας των υπηρεσιών μας παρά την κρίση. παρακάτω η ανακοίνωση.


 

Αγαπητά μας μέλη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από σήμερα Σάββατο 28 Ιουλίου παύει η λειτουργία του fitness star.

Τα προηγούμενα εννέα χρόνια προσπαθήσαμε σκληρά να υπηρετήσουμε με αξιοπρέπεια  και επαγγελματική διάθεση το όραμά μας που ήταν η Παροχή Υπηρεσιών Υγείας και Άσκησης σε εσάς. Δημιουργήσαμε ένα χώρο υπόδειγμα, με όλες τις νέες τάσεις του παγκόσμιου fitness. Τον στελεχώσαμε με ανθρώπους με γνώση και πάθος, θέλοντας να πάρετε το καλύτερο αποτέλεσμα, να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής σας προς το βέλτιστο, να γίνουμε σημείο συνάντησης και ψυχαγωγίας.

Θεωρούμε πως επιτελέσαμε το έργο μας. Σίγουρα κάναμε λάθη, αλλά κυρίως δώσαμε με αξίες και πάθος, τον καλύτερο εαυτό μας. Εκπαιδεύσαμε στελέχη, δημιουργήσαμε οικογένειες, προσπαθήσαμε σκληρά.

Το fitness star πάντα λειτούργησε με απόλυτη νομιμότητα. Χωρίς κρυφά έσοδα, χωρίς μαύρη εργασία, με αδειοδοτημένους χώρους, με αυστηρούς όρους στην ασφάλειά σας. Δεν υποκύψαμε στην εργασία επτά ημέρες την εβδομάδα, δεν είχαμε μέλη ή εργαζομένους δύο ταχυτήτων, δεν ακολουθήσαμε τον κατήφορο των τιμών και συνεπώς της ποιότητας των υπηρεσιών μας παρά την κρίση.

Η σημερινή κατάσταση στην αγορά των γυμναστηρίων στην Ελλάδα, δεν μας επιτρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και τη φιλοσοφία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια. Θέλοντας να κοιτάμε στα μάτια τους εργαζομένους και τα μέλη μας, επιλέγουμε την παύση των εργασιών μας και ως προς τα μέλη μας την επιστροφή των χρημάτων για τις υπηρεσίες που δυστυχώς δεν μπορούμε να σας παρέχουμε από 28.7.2018 και έως την λήξη της συνδρομής  σας.

Για τον λόγο αυτό όσοι από εσάς έχετε ενεργή συνδρομή, η οποία λήγει μετά την 28.7.2018 και επιθυμείτε την επιστροφή του υπολειπόμενου ποσού συνδρομής παρακαλούμε αφού “κατεβάσετε” και τυπώσετε την ‘’Αίτηση Ακύρωσης Συνδρομής’’:

  1. να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, να την υπογράψετε και να την αποστείλετε σε μορφή PDF από το προσωπικό σας email στο email του fitness star info@fitness-star.gr ή
  2. αφού την συμπληρώσετε  και την υπογράψετε με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής σας από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα, να την αποστείλετε ταχυδρομικά στην παρακάτω διεύθυνση:

FITNESS STAR GYM A.E.
Τ.Θ. 52029
Τ.Κ. 14410, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Ενόψει του μεγάλου αριθμού των μελών μας, των πολύπλοκων διαδικασιών ταυτοποίησης, υπολογισμού των ποσών επιστροφής ανά μέλος, επαλήθευσης, έκδοσης του οικείου παραστατικού και τραπεζικής συναλλαγής οι συνδρομές σας θα εκκαθαριστούν και τα χρήματά σας θα πιστωθούν στους λογαριασμούς σας το ταχύτερο δυνατόν και οπωσδήποτε έως την 31.10.2018.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί δήλωση παύσης της δραστηριότητας του Γυμναστηρίου μας  και δύναται να χρησιμοποιηθεί ενώπιον των τραπεζικών ιδρυμάτων σε περίπτωση που η συνδρομή σας καταβάλλεται σε δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε  από 30.07.2018 έως 15.09.2018 Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 έως 14:00 στο παρακάτω τηλέφωνο: 210 493 50127 και στο κινητό: 694 524 3893

Σας ευχαριστούμε θερμά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Ευχόμαστε το επόμενο γυμναστήριό σας να έχει την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος για την εξυπηρέτησή σας!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα