Αρχική » Έχεις Μέση – Κάτω ΠΛΑΤΗ; ..ΟΧΙ! καλύτερα να παραμείνεις μυϊκός εραστής

Έχεις Μέση – Κάτω ΠΛΑΤΗ; ..ΟΧΙ! καλύτερα να παραμείνεις μυϊκός εραστής

by admin

Εδώ έχουμε ένα γνήσιο προπονητικό νταηλίκι, οι old school θα το δουν με νοσταλγία, ενθυμούμενοι πως η συναδελφικότητα και ο σεβασμός κατακτάται μέσα στο γυμναστήριο.
Καλή η φιγούρα με τα αμερικάνικα σορτσάκια ¾  και το εξυμνητικό πλαίσιο από φίλους και φιλενάδες, όμως όσοι έχουν προπονηθεί σκληρά  στο bodybuilding γνωρίζουν την αξία αυτού του προπονητικού πνεύματος.
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η υπέρμετρη χρήση φαρμάκων βοήθησε χιλιάδες άντρες να αναπτύξουν εγωιστική νοοτροπία,  εντυπωσιακά χέρια , ντοπαρισμένους δελτοειδής και ευδιάκριτους κοιλιακούς αλλά, ταυτόχρονα  χωρίς ισχυρή κάτω και άνω πλάτη, δικέφαλους μηριαίους, όπως και συνολικά ισχυρό πυρήνα (μέση)

[quote]Δούλεψε Μέση – κάτω πλάτη για να μην το πληρώσεις αργότερα![/quote]

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”i-q19Cvoc98″]

Αυτός ο 18χρονος τζούνιορ έχει τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί, δουλεύει με επιβεβαιωμένο style , αργά και σταθερά ελέγχοντας το φορτίο, χωρίς φασαρία, εδώ δεν εξετάζεται η χαλαρή καναπεδάτη κρίση πως ο νεαρός λαμβάνει φάρμακα, διότι σε κάθε περίπτωση πολλοί άντρες χωρίς να είναι νέοι χημικοί gym junkies δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο στο gym.

36695113_2114963765492063_3502297761166917632_n(1)

 


δείτε επίσης εδώ 

Romanian Death Lift για Άνδρες
mark-best-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα