Αρχική » Μπουζούριασμα για το Anadrol; τρελό Big Deal !

Μπουζούριασμα για το Anadrol; τρελό Big Deal !

by admin

Οι συλλήψεις δείχνουν την τάση για την ντόπα. DEA , FBI, INTERPOL, EUROPOL , ΤΕΛΩΝΕΙΑ και αστυνομικές αρχές μπουζουριάζουν συνεχώς κόσμο. Τα φάρμακα που κατάσχονται δείχνουν και την τάση των νέων Gym Junkies.

Ο  Larry “Wheels” Williams μέτρησε τα υπέρ και τα κατά του Anadrol και αποφάσισε να το εντάξει στην καθημερινότητα του δες εδώ  Ο Larry Williams ομολογεί τα παίρνω χοντρά!

Πουλούσε οξυμεθολόνη

Ο Kurt D. Tandberg, με τα ψευδώνυμα “Big Daddy Tandberg” και “Ghost Tandberg”, , εμφανίστηκε μπροστά από τον δικαστή William J. McGovern III τη Δευτέρα, μετά την παρέλευση τριετούς ποινής 20 ετών για εμπορία ηρωίνης και μεθαμφεταμινών, παραδέχθηκε εκμεταλλεύτηκε παράνομα μια μονάδα παραγωγής αναβολικών στεροειδών από το σπίτι του στο Vernon – ΗΠΑ.  Ο Tandberg παραδέχθηκε ότι η πρώτη ύλη – σκόνη που είχε κατασχεθεί στο σπίτι του ήταν αναβολικά στεροειδή, που είχαν αποσταλεί από την Κίνα, τα οποία συσκεύαζε.
Όταν ρωτήθηκε αν ήταν εξουσιοδοτημένος γιατρός ή φαρμακοποιός, ο Tandberg είπε: «Όχι, δεν εργάζομαι για την Pfizer». Ο Tandberg παραδέχθηκε επίσης ότι σκόπευε να διανείμει τα στεροειδή και δεν τα κράτησε για προσωπική χρήση.

Όπως ανέφεραν τα media το εμπορικό σήμα της οξυμεθολόνης είναι  το Anadrol, είναι ένα δημοφιλές στεροειδές για τους αθλητές και τους bodybuilders που βοηθούν στην αύξηση του μυών γρήγορα, ενώ παράλληλα  βοηθά στην αύξηση της όρεξης, και  της ισχύς – δύναμης. Είναι παράνομο αν λαμβάνεται χωρίς συνταγή και μπορεί να προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες. Ένας πρώην χρήστης στεροειδών δήλωσε στο Business Insider ότι το Anadrol, ένα “βασικό” στεροειδές, είναι “ακριβώς όπως μια σφαίρα, στο συκώτι σας”.

“Το ήπαρ χτυπιέται  τόσο σκληρά από το Anadrol όπου  η νεφρική ανεπάρκεια είναι πιο πιθανό, το συκώτι φιλτράρει όλα τα υγρά του σώματος και αυτό το συγκεκριμένο υγρό είναι τόσο δηλητηριώδες, μπορεί να συντρίψει εντελώς το όργανο αυτό . Το φάρμακο συνταγογραφείται σε ασθενείς με καρκίνο και ασθενείς με AIDs, ”

O βοηθός εισαγγελέας Jerome Neidhardt, συνέστησε 10ετή φυλάκιση!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα