Αρχική » Γυμναστήρια χωρίς άδεια αλλά είναι μόδα η γυμναστική!

Γυμναστήρια χωρίς άδεια αλλά είναι μόδα η γυμναστική!

by admin

Η παρακάτω είδηση είναι ακόμη μια περίπτωση του γυμναστικού μπάχαλου που επικρατεί σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου χιλιάδες άνθρωποι  προσέρχονται στα γυμναστήρια ..διότι είναι μόδα! όσο αναφορά τις πραγματικές λειτουργικές άδειες αλλά και την επαγγελματικη νοοτροπία  .. κλάφτα Χαράλαμπε!

Η ΕΙΔΗΣΗ

Ατύχημα σε γυμναστήριο που δεν έχει άδεια

Πολλές φορές ήρθε στην επιφάνεια το θέμα της μη αδειοδότησης γυμναστηρίων τα οποία δε συμμορφώνονται με όλες τις πρόνοιες της νομοθεσίας, συνεχίζοντας να λειτουργούν παράνομα.

Πρόσφατα σε γυμναστήριο κεντρικής περιοχής της Λευκωσίας, πελάτης του γυμναστηρίου ο οποίος μάλιστα υπεβλήθη σε επέμβαση σπονδύλου στο παρελθόν έπεσε από τον δρόμο ενώ έκανε αερόβια άσκηση όταν το μηχάνημα σταμάτησε απότομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή δεν ήταν και η πρώτη φορά που συνέβη κάτι παρόμοιο στο εν λόγω γυμναστήριο. Πελάτες του γυμναστηρίου επικοινώνησαν με τον ΚΟΑ για να καταγγείλουν το γεγονός ότι και άλλα μηχανήματα αερόβιας άσκησης στο εν λόγω κέντρο δεν λειτουργούν, χωρίς μάλιστα να φέρουν προειδοποιητική σήμανση.

Εργαζόμενοι στο γυμναστήριο τους ενημέρωσαν ότι τα μηχανήματα τυγχάνουν συχνής συντήρησης και δεν χρειάζεται να αλλαχθούν.

Όταν υπέβαλαν το παράπονο τους πληροφορήθηκαν ότι το συγκεκριμένο γυμναστήριο δεν έχει άδεια λειτουργίας. Το θέμα της απουσίας ελέγχου και συμμόρφωσης με τους κανονισμούς λειτουργίας των αθλητικών χώρων έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τη Βουλή, εντούτοις από ότι φαίνεται δεν λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα για πάταξη της παρανομίας με αποτέλεσμα να τείθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια των αθλούμενων.

Πηγή: philenews

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα