Αρχική » Τα έκανε Σκατά η Βιομηχανία με τα αναβολικά και τώρα μιλά για τα γενετικά χαρακτηριστικά

Τα έκανε Σκατά η Βιομηχανία με τα αναβολικά και τώρα μιλά για τα γενετικά χαρακτηριστικά

by admin

Είναι για να γελά κάθε πικραμένος, γέμισε όλος ο τόπος αναβολικά στεροειδή και τώρα η Βιομηχανία προσπαθεί να εμπεδώσει στην συνείδηση των ανθρώπων πως όσα φάρμακα και να εγχύσεις στο σώμα σου  αυτό που ουσιαστικά υπερέχει είναι τα γενετικά χαρακτηριστικά, ως ένα νέο απαγορευτικό πλαίσιο αποτροπής.

Το λάθος εδώ είναι πως όλοι αυτοί δεν έχουν κατανοήσει πως η πλειοψηφία των ανθρώπων χρησιμοποιεί τα αναβολικά στεροειδή για τους δικούς τους προσωπικούς  λόγους.

Τα πρότυπα των περιοδικών, bodybuilders – αθλητές  και αργότερα ως τα πρότυπα του διαδικτύου ώθησαν τα προϊόντα της βιομηχανίας (αθλητικές τροφές – εξοπλισμός)  βασιζόμενοι στην ανάπτυξη που απέδιδαν τα steroids. Οι χιλιάδες χρήστες το γνώριζαν αυτό,  και αποφάσισαν να ακολουθήσουν το δικό τους πειραματικό χημικό μονοπάτι.
Μέσα σε αυτούς υπήρξαν και υπάρχουν και οι φαντασιόπληκτοι, που παγιδεύονται στον χημικό ίλιγγο, αλλά σίγουρα οι περισσότεροι από τους χρήστες στηρίζονται στις ιδιότητες της τεστοστερόνης,  διότι αν και οργανισμός παράγει μικρή ποσότητα σε mg ημερησίως, αυτοί διοχετεύουν έως και γραμμάρια μέσα σε ένα μήνα!

Παράλληλα συνδυάζουν ισχυρά ανδρογόνα και διουρητικά, μεταμορφώνοντας κατά περιόδους το “νερουλό σώμα” σε ένα μυώδες και σφιχτό μυϊκό πρότυπο στα δικά τους επιδιωκόμενα πλαίσια.

Εδώ υπάρχει ένας παραλογισμός, από τη μια διαφημίζονται πρωτεΐνες και λιποδιαλυτικά, από αθλητές  που χρησιμοποιούν κυρίως ορμόνες και διουρητικά και από την άλλη ζητούν από τους φιλόδοξους  άντρες και γυναίκες να πιστέψουν πως ο δρόμος των φαρμάκων πρέπει να έχει όρια! διότι δεν έχουν τα γενετικά χαρακτηριστικά! Άραγε ποιός θα το κρίνει αυτό, όταν οι γυναίκες σε πολλές των περιπτώσεων που έχουν διαφορετικό ορμονικό σύστημα, έχουν ξεπεράσει πολλούς άντρες;

Ρεαλιστικό είναι να δηλώσει η βιομηχανία των τροφών πως τα τελευταία  χρόνια χάνει πωλήσεις από την μαύρη βιομηχανία των φαρμάκων και για αυτό βάζει bodybuilders να νουθετήσουν τον κόσμο, άραγε ποιους;  Τα απελευθερωμένα άλογα που τρέχουν στην πεδιάδα χωρίς εμπόδια.

126530254c08dfabb1b2

Είναι ειρωνικό διότι τι αντιπροτείνει η βιομηχανία, teenagers’ μην παίρνετε όλοι φάρμακα διότι δεν έχετε τα γενετικά χαρακτηριστικά, (όπως κάποιες γυναίκες που σας ξεπέρασαν) εμείς όμως θα σπονοράρουμε τους αθλητές που έχουν υπερβολικούς μυώνες  ή γρήγορα πόδια στις κούρσες και οι όποιοι θα συνεχίσουν να λαμβάνουν  steroids drugs και θα σας προτείνουν μόνοπρωτεΐνες , λιποδιαλυτικά και αθλητικά υποδήματα!
Τα αναβολικά στεροειδή ήρθαν για να μείνουν de facto,  χωρίς να είναι δίκαιο ή ορθό, διότι ενισχύουν όλο αυτό που συνταυτίζεται με την ταχύτατη τεχνολογική εξέλιξη σε όλους τους τομείς,  ως μια απαίτηση προόδου που αναγκάζει τον μέσο άνθρωπο να ακολουθεί τις εξελίξεις , ακόμη και σε αυτή την επικίνδυνη πορεία.

Τα φάρμακα έχουν ανεβάσει το μέσο ορό της μυϊκότητας  μειώνοντας το “πρόβλημα” των γενετικών χαρακτηριστικών με νέα χημικά προϊόντα,  σε πολλές των περιπτώσεων έχουν δημιουργήσει παγκόσμιους κλώνους, όπου με φυσιολογικά νευρομυϊκά προπονητικά ερεθίσματα που συνδυάζονται με συγκεκριμένη πρωτεϊνική διατροφή μεταμορφώνουν ολοκληρωτικά αδύναμα σώματα, και ψυχοσυνθέσεις, από τον καθημερινό αθλούμενο έως τον μέσο αθλητή και τον μεταμορφώνουν σε πρωταθλητή.
Πράγματι υπάρχουν οι όποιες  γενετικές εξαιρέσεις, όπως υπάρχουν και οι  προσωπικότητες στην formula 1 (αγώνες αυτοκινήτου) στην πυγμαχία, στο ποδόσφαιρο, στην λογοτεχνία, και στις επιστήμες, αλλά  ο μέσος όρος ανεβαίνει σταδιακά  (ο μέσος αθλούμενος σε αντιδιαστολή με το παρελθόν είναι ένας super ήρωας) όπου φαντάζει με τα χρόνια ως η νέα βελτιωμένη χημική γενιά που ξεπέρασε τις προηγούμενες και τώρα πια δεν δύναται να ανακοπεί.

Δείτε εδώ ο Jay Cutler μιλάει για τα στεροειδή

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”0oqqomKjSk4″]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα