Αρχική » Superdrol “Το Μπαζούκα” φιλόδοξοι νεαροί αλλά και στρατόγκαβλοι το χρησιμοποιούν

Superdrol “Το Μπαζούκα” φιλόδοξοι νεαροί αλλά και στρατόγκαβλοι το χρησιμοποιούν

by admin

Είχαμε αναφερθεί στον χημικό Μπαζούκα SUPERDROL , το οποίο ακόμη κυκλοφορεί. Είναι μια πρακτική επιλογή (κάψουλα) των νεαρών steroids users, αλλά ζητείται και από δυναμικούς άντρες που δεν στηρίζονται μόνο στο παραδοσιακό χημικό μοτίβο, αλλά προτιμούν και τα “σκληρά”φάρμακα  όπως  BOLDENON, MASTERON.

Το Superdrol μεθυλιώνεται και ως εκ τούτου είναι εξαιρετικά τοξικό για το ήπαρ. Το Superdrol αποτελείται κυρίως από μεθαστερόνη (ή μεθυλδροστανολόνη) και είναι τέσσερις φορές πιο αναβολικό από την μεθυλοτεστοστερόνη. Ένα κέρδος βάρους που πλησιαζε τα  10 κιλά ανά “θεραπεία” δεν ήταν ασυνήθιστο περισσότερα εδώ
Επίσης πολλοί από τους χρήστες  συνδυάζουν ναρκωτικά και αναβολικά στεροειδή , περιπλέκοντας την κατάσταση και αυξάνοντας τον κίνδυνο , όπως πριν λίγο καιρό που σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ένας 19χρονος, ο οποίος διεκομίσθη στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων.

Σε νομότυπες κατ’ οίκον έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των ανωτέρω επιβατών, στην πόλη του Ηρακλείου, από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του κεντρικού λιμεναρχείου στο Ηράκλειο, βρέθηκαν στην οικία του 19χρονου και κατασχέθηκαν τα κάτωθι:

Ένα φιαλίδιο με ένδειξη ”BOLDENON ACETATE 100”, που περιείχε υγρό μικτού βάρους 34,3ml.

Ένα φιαλίδιο με ένδειξη ”MAST 100”, που περιείχε υγρό μικτού βάρους 33,7ml.

Ένα φιαλίδιο με ένδειξη ”DECA 200”, που περιείχε υγρό μικτού βάρους 33,7ml,

23

Μια γυάλινη συσκευασία με ιδιόχειρη ένδειξη ”SUPERDROL 15MG”, που περιείχε είκοσι (20) κάψουλες και ένα κινητό τηλέφωνο. Από τη Λιμενική Αρχή Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 19χρονος.

Δείτε εδώ η Ιστορία του  Superdrol
το χημικό Μπαζούκας
super-ss-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα