Αρχική » Είναι Gay παίρνει αναβολικά θέλει να είναι καλά στη γιορτή!

Είναι Gay παίρνει αναβολικά θέλει να είναι καλά στη γιορτή!

by admin

 Δεν είναι μόνο οι Brutal άντρες, οι γιγαντόσωμοι αλλά και οι πιο fitness, είναι και οι gay !

Είναι ακόμη μια περίπτωση, όπου δείχνει πως έχει εμπεδωθεί από μεγάλες κοινωνικές ομάδες η άποψη πως πρέπει να χρησιμοποιήσεις αναβολικά στεροειδή, για να αποκτήσεις ένα μυώδες ποθητό σώμα, πρόκειται για τη νέα πραγματικότητα. Η νέα απελευθερωμένη κοινωνία αποδέχτηκε τα ιδεώδη της Ντοπακούλτουρας.

Μόνο που dealer’s τους τα παίρνουν χοντρά! όπως δημοσιεύτηκε στην el espanol.

O Alex έχει αποφασίσει να μπει σε κύκλο, στην καθομιλουμένη  γλώσσα των χρηστών δεν είναι τίποτα περισσότερο από την κατανάλωση αναβολικών ουσιών για την ανάπτυξη των μυών πολύ πιο γρήγορα από το φυσιολογικό, το κέρδος των μυών έρχεται με αύξηση του βάρους. Στην περίπτωση του Alex, απέκτησε σχεδόν επτά κιλά σε μόλις δύο μήνες!

Αυτός ο νεαρός άνδρας δεν κρύβει ότι ένας από τους λόγους που τον ενθάρρυναν  να κάνει τον κύκλο για πρώτη φορά, είναι πως το κάνουν φίλοι και γυμναστές εδώ και χρόνια, στόχος είναι ο εορτασμός  του Σαββατοκύριακου, είναι η  εκδήλωση του  Pride . “Βλέπω ότι όλοι αυτή τη στιγμή είναι πολύ μυώδεις  και καταπιέζω  τον εαυτό μου στο γυμναστήριο όλη την ημέρα “, λέει ο Alex, ο οποίος αναφέρει ότι μέχρι τώρα δεν είχε κάνει χρήση επειδή φοβόταν.

Ο Εκπρόσωπος από την Ισπανική Εταιρεία Ενδοκρινολογίας και Διατροφής,  ο Francisco Botella, αναφέρει ότι ο φόβος είναι λογικός, διότι, όπως ο ίδιος εξηγεί, η πρακτική αυτή δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια μορφή νόθευσης που έχει μετονομαστεί και πραγματοποιηθεί σε κύκλους που διαρκούν περισσότερο ή λιγότερο από δύο μήνες και είναι εκτός από δόλια, και επικίνδυνη.

Ο Francisco Botella αποσαφηνίζει ότι αυτή η πρακτική η οποία προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην  Ισπανική Εταιρεία Ενδοκρινολογίας  δεν πρέπει να συνδέεται καθόλου με τον κόσμο του γκέι . «Συμβαίνει σε όλα τα γυμναστήρια και τουλάχιστον  έχουμε μία περίπτωση την εβδομάδα , » λέει ο γιατρός, που συνοψίζει κυρίως δύο σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις αυτής της πρακτικής: υπογονιμότητα και ατροφία των όρχεων ή, με άλλα λόγια, η μείωση στο μέγεθος των όρχεων.

ΠΗΡΕ ΣΟΥΣΤΑ ! boldenone και winstrol

Ο Alex αναφέρει τις ουσίες που του έδωσαν, οι περισσότερες είναι αναβολικές . Τρεις από αυτές χορηγούνται με ένεση. Το πρώτο είναι το sustanon, μια ενέσιμη τεστοστερόνη με βάση το λάδι που ο Botella ορίζει ως ένα από τα “πιο ανησυχητικά” επηρεάζοντας έναν αδένα στον εγκέφαλο, την υπόφυση, που επιβραδύνει την παραγωγή γοναδοτροπινών. “Αυτό προκαλεί τη διακοπή του σχηματισμού σπέρματος και την όξυνση των όρχεων “, εξηγεί ο γιατρός.

Ο Alex έχει επίγνωση αυτής της δυνατότητας και αναγνωρίζει ότι, στην πραγματικότητα, οι όρχεις του  «ήταν πολύ μικροί , » αλλά εξηγεί ότι ο delear του είπε για αυτό που ονομάζεται μετά τον κύκλο, ένα άλλο σύνολο φαρμάκων, όπου η επίδραση είναι αναστρέψιμη. Ο Botella αναφέρει  “Μπορούν να χρειαστούν χρόνια για να ανακάμψουν και μερικές φορές τα αποτελέσματα είναι μη αναστρέψιμα .”

Οι άλλες δύο ενέσιμες ουσίες που του προτάθηκαν ήταν το boldenone και winstrol – οι οποίες επίσης αποτελούνται από πολύ παρόμοιες ορμόνες. Επιπλέον, σε δισκία,ο  Álex καταναλώνει  Dianabol και άλλες ουσίες, τα λεγόμενα προστατευτικά, συμπεριλαμβανομένης μιας ορμονικής θεραπείας με  tamoxifen  που χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα για τον καρκίνο του μαστού . “Αυτό είναι για να αποφευχθεί η γυναικομαστία – η υπερανάπτυξη των μαστών-” όπως ανέφερε.

Gimnasios-Dia_del_Orgullo_Gay-Homosexualidad-Consumo_drogas-Salud_320230774_85578242_864x486

Άλλες επιδράσεις που εξέπληξαν την Άλεξ ήταν η αύξηση της λίμπιντο και η παρουσία ελαφρού πυρετού κάθε βράδυ. Σκεφτήκατε ποτέ να πάτε στο γιατρό ; Ρωτάει ο δημοσιογράφος. «Με σκοτώνει αυτό », απαντά, αρνούμενος σθεναρά τη δυνατότητα αυτή.

Ο Alex λέει ότι αύξησε την κατανάλωση πρωτεΐνης στη διατροφή του, η οποία περιελάμβανε λίγους υδατάνθρακες. «Κάθε τρεις ώρες θα πρέπει να λαμβάνω περίπου 30 γραμμάρια πρωτεΐνης και μου  πρότειναν  να κάνω πέντε γεύματα την ημέρα , αυτό είναι που κάνουν πολλοί άνθρωποι  τους οποίους ρώτησα , » λέει.

Ο Alex καταβάλλει μεταξύ 350 και 400 ευρώ για τη θεραπεία του για δυόμισι μήνες και οι παρενέργειες που αναφέρθηκαν συνοψίζονται : σε ατροφία των όρχεων και γυναικομαστία. Αλλά αυτό που δεν του είπε κανείς είναι αυτό που  δεν δείχνει το  Μπουκάλι, οι άλλες λιγότερο γνωστές συνέπειες της χρήσης αναβολικών που μπορεί να αποτελέσουν σημαντικό μακροπρόθεσμο κίνδυνο,  τα λιπίδια, τα οποία προκαλούν αυξημένη χοληστερόλη και  αυξάνουν τον καρδιαγγειακό κίνδυνο. Παρενεργείες στο αίμα που εγείρουν τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Αυτό προκαλεί πρόωρη γήρανση και αυξανόμενο  κίνδυνο καρκίνου του προστάτη , όχι επειδή βοηθούν να συμβεί, αλλά λόγω ότι αυξάνουν τις πιθανότητες στο ενδοκρινικό σύστημα .[quote]Ένα άλλο πρόβλημα που έχει επίσης αναγνωριστεί μεταξύ των χρηστών, είναι η πιθανότητα τα φάρμακα στη μαύρη αγορά να είναι νοθευμένα. [/quote]

Ο εμπειρογνώμονας απορρίπτει την υποτιθέμενη αξία των προστατευτικών που περιλαμβάνονται στο κιτ . Δίνει ως παράδειγμα μία από τις ουσίες που πούλησαν στον Αlex, τη σιλυμαρίνη . “Πρόκειται για υποτιθέμενο προστάτη του ήπατος, αλλά υπάρχουν λίγα επιστημονικά στοιχεία σχετικά με την αποτελεσματικότητά του, αν και δεν βλάπτει, έχει αδύναμο ή καθόλου αποτέλεσμα, οπότε είναι να ξοδέψουμε τα χρήματα ανόητα”, λέει.

Ο γιατρός μιλά επίσης για δύο άλλες προστατευτικές ουσίες , τη HCG και την κλομιφαίνη . ο Alex  της πήρε μετά  τον κύκλο, όπου η θεραπεία συνεχίζεται όπως είπε, «για να επαναφέρει  την παραγωγή τεστοστερόνης στον εαυτό του» όπως και οι όρχεις να έρθουν πίσω στο κανονικό τους μέγεθος . Αλλά ο ειδικός  αναφέρει ότι η « χρήση πρέπει να είναι πολύ αυστηρή» υπάρχει ο κίνδυνος για οίδημα ή πρήξιμο, μεταξύ των άλλων παρενεργειών.  Είναι επίσης κοινό  μεταξύ των χρηστών να σταματούν  το πόσιμο νερό, χωρίς νερό για τα νεφρά, αυξάνουν  τον κίνδυνο να καταλήξουν με νεφρική ανεπάρκεια, η οποία θα μπορούσε να επιφέρει την αιμοκάθαρση.”

Ένα άλλο πρόβλημα που έχει επίσης αναγνωριστεί μεταξύ των χρηστών, είναι  η πιθανότητα τα φάρμακα στη μαύρη αγορά  να είναι νοθευμένα. “Έχω έναν φίλο που έχει παραπονεθεί για έναν κύκλο και δεν έχει κάνει τίποτα και είναι αλήθεια ότι δεν σημειώθηκαν βελτιώσεις”, λέει ο Alex .

Εν τω μεταξύ, εκατοντάδες άνθρωποι συνεχίζουν τον κύκλο  . Ο Álex επιβεβαιώνει  τουλάχιστον πριν διαβάσει αυτό το άρθρο ότι πιθανότατα θα το κάνει ξανά και αναγνωρίζει ότι ορισμένοι από τους φίλους του ” έχουν εθισμό “.

δείτε επίσης εδώ 

Οι ιδιότητες της Σούστας impressionable!

sousta-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα