Αρχική » Lamberts Επιτήδειοι την προωθούν χωρίς να είναι επίσημοι αντιπρόσωποι

Lamberts Επιτήδειοι την προωθούν χωρίς να είναι επίσημοι αντιπρόσωποι

by admin

Στον τομέα του fitness και της αθλητικής διατροφής έχουμε προσομοιάσει στην Κολομβία,  με τα steroids,  τις πρωτεϊνικές πατέντες, και το πλασάρισμα και από την “κουτσή μαρία”, από την άλλη χρήμα με νόμιμο τρόπο δεν συσσωρεύεται, παραμένεις ένα απλό υπαλληλάκι που περιμένει το σαββατοκύριακο για μπάνιο.
Τώρα και στα συμπληρώματα βιταμινών έχουμε εξελίξεις παράλληλων εισαγωγών, παρακάτω η είδηση.

Επιτήδειοι προϊόντα φαρμακείου, χωρίς να είναι επίσημοι αντιπρόσωποι

Κρούσματα εξαπάτησης φαρμακοποιών και φαρμακαποθηκαρίων έχουν πέσει στην αντίληψη εταιρειών προϊόντων φαρμακείου, μεταξύ των οποίων και της Green Import που διανέμει τα συμπληρώματα διατροφής Lamberts.

Οι «επιτήδειοι» προσεγγίζουν φαρμακεία, και κυρίως μεγάλα eshop φαρμακείων, αλλά και φαρμακαποθήκες, και προσφέρουν γνωστά προϊόντα σε «χαμηλότερες» τιμές από την επίσημη αντιπροσωπεία.

Αν μάλιστα γίνει παραγγελία, το τιμολόγιο αγοράς έρχεται από χώρα του εξωτερικού (κυρίως από τη Μεγάλη Βρετανία).

Σημειώνεται όμως ότι όσοι προβούν σε παραγγελία προϊόντων από μη επίσημους αντιπροσώπους και στη συνέχεια προωθήσουν τα προϊόντα αυτά στον καταναλωτή φέρουν ποινική/αστική ευθύνη (όπως φυσικά και ο παράνομος εισαγωγέας) και διώκονται νομικά από τον ΕΟΦ και την εφορία.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η οποία αναρτήθηκε στο site του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ), η εταιρεία Green Import αποτελεί το μοναδικό εισαγωγέα και υπεύθυνο κυκλοφορίας των προϊόντων Lamberts στην Ελλάδα.

Η εταιρεία επισημαίνει ότι οι παράνομοι εισαγωγείς δεν έχουν τη δυνατότητα γνωστοποίησης προϊόντων στον Ε.Ο.Φ., ενώ είναι πιθανό να μην ανταποκρίνονται στην ποιότητα και στις υψηλές προδιαγραφές της Lamberts Healthcare Ltd.

Τέλος, σημειώνεται ότι η όποια παράνομη ενέργεια τέτοιου είδους θα γνωστοποιηθεί άμεσα στον εισαγγελέα, την ελληνική αστυνομία, τον ΕΟΦ και στο ΣΔΟΕ.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα