Αρχική » Γίνε Ραδιούργος πούλα Ντόπα & πρωτεΐνη και πάρτα από τις αποταμιεύσεις

Γίνε Ραδιούργος πούλα Ντόπα & πρωτεΐνη και πάρτα από τις αποταμιεύσεις

by admin

Ελπιδοφόρα μηνύματα, που δημιουργούν ένα κλίμα αισιοδοξίας σε πρωτεινάδες που διανέμουν την δική τους φθηνή πρωτεΐνη αλλά και σε αρκετούς steroids dealer’s που διανέμουν την χημική γκάμα τους.[quote]Γίνε Ραδιούργος πούλα Ντόπα & πρωτεΐνη και πάρτα από τις αποταμιεύσεις από αυτούς που έχουν και θέλουν να επενδύσουν μυϊκά. [/quote]

Η παρατεταμένη 8 ετης οικονομική κρίση δημιούργησε ένα στρατό από ανέργους άλλα ταυτόχρονα διατηρήθηκε  και το χημικό  μοντέλο, μαζί με το διατροφικό life style , ως αποτέλεσμα της συνεχούς ανόδου  της ευρωπαϊκής fitness βιομηχανίας που διατήρησε και το ενδιαφέρον του Έλληνα καταναλωτή που θέλησε να ακολουθήσει τις μυϊκές εξελίξεις, για ένα ωραίο και ποθητό σώμα, ως πρόταγμα που επιβάλει το σύγχρονο life style.

Χημικότροπες παρουσίες στις κατηγορίες ΒΙΚΙΝΙ  αλλά και BODYBUILDING από τις πρώην χώρες του ανατολικού μπλοκ που εμποτίστηκαν με αρκετή δόση χημικού ανδρογόνου, διουρητικών και αυξητικών πεπτιδίων ήταν η τροφοδότηση της βιομηχανίας που συμπαρέσυρε μαζί με την αναγεννημένη γερμανική BIOMHXANIA  την σύγχρονη μυϊκή κουλτούρα.

[quote]Είναι μια πρόσκαιρη ευκαιρία για πλουτισμό που οδηγό έχει το γοητευτικό εικονικό παραμύθι[/quote]

Στην Ελλάδα της ανεργίας και των χαμηλών αμοιβών οι αποταμιεύσεις των εν δυνάμι πελατών που συνεχώς μειώνονται αποτελούν ένα ανάχωμα, που προς το παρών μπορεί να δώσει κέρδη σε φιλόδοξους πωλητές φαρμάκων και συμπληρωμάτων β’ βιολογικής αξίας και  παραγωγής.
Ειδικότερα, νοικοκυριά και ελεύθεροι επαγγελματίες, όχι μόνο δεν κατάφεραν να βάλουν τίποτα στην άκρη το 2017 αλλά «τράβηξαν» και 13,7 δισ. ευρώ από τις οικονομίες τους, ενδεχομένως και από δανεισμό, προκειμένου να συμπληρώσουν το εισόδημά τους.

[quote]ΣΕΒ: “Τρώμε” από τα έτοιμα- 13,7 δισ. “τράβηξαν” τα νοικοκυριά από τις αποταμιεύσεις[/quote]

Από τα 13,7 δισ. ευρώ που «τράβηξαν» τα 5,4 δισ. ευρώ επενδύθηκαν και τα υπόλοιπα 8,3 δισ. ευρώ έπεσαν στην κατανάλωση ξοδεύοντας περισσότερα απ’ ότι επέτρεπε το εισόδημά τους. Αυτό σημαίνει ότι η αρνητική αποταμίευση έφτασε στα 8,3 δισ. ευρώ.

Εδώ αποδεικνύεται πως εάν έχεις παραπλανητική τακτική  μπορείς να δελεάσεις τον υποψήφιο πελάτη που επιθυμεί να δημιουργήσει μυώνες για  να αναγκάσει τον συγγενή του να τραβήξει από το ταμειακό απόθεμα για να πριμοδοτήσει και την ντόπα του η το συμπλήρωμα του.

Προκειμένου να γίνει η σύγκριση επισημαίνεται ότι το 2009, τα νοικοκυριά επένδυσαν συνολικά 20,3 δισ.ευρώ (21,2 δισ. ευρώ πάγιες επενδύσεις και -0,9 ευρώ μεταβολή αποθεμάτων), εκ των οποίων τα 11,4 δισ. ευρώ χρηματοδοτήθηκαν από τις (θετικές) αποταμιεύσεις τους και τα υπόλοιπα 8,9 δισ. ευρώ κυρίως από τις τράπεζες (δανεισμός) και άλλους εξωγενείς πόρους.  Ο ΣΕΒ στην ανάλυσή του υπογραμμίζει ότι το επίπεδο των εγχώριων ακαθάριστων αποταμιεύσεων και επενδύσεων είναι ανεπαρκές. Δηλαδή δεν βάζουμε στην άκρη, και δεν επενδύουμε ως κοινωνία, όσα απαιτούνται, αφενός για να συντηρήσουμε τον κεφαλαιακό εξοπλισμό που απαξιώνεται και αφετέρου για να τον επεκτείνουμε με νέα πάγια (εργοστάσια, μαγαζιά, γραφεία, κατοικίες κ.ο.κ.), ώστε να αρχίσει να βελτιώνεται το βιοτικό επίπεδο του πληθυσμού.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα