Αρχική » Νεκρή η bodybuilder Tracy Hess

Νεκρή η bodybuilder Tracy Hess

by admin

Πέθανε η γνωστή γυναίκα bodybuilder της IFBB Tracy Hess  σε ηλικία 50 ετών, ήταν φίλη του γνωστού γκουρού των μυών Dave Palumbo που δήλωσε πως ήταν πολύ αγαπητό άτομο ” Tracy was a very giving, loving, person who always lit up any room she entered” Η Tracy Hess που ήταν και μητέρα τριών παιδιών ηλικίας  22 και 21 ετών δήλωνε για την συμμετοχή της στο Arnold Classic το 2016, που το θεωρούσε ως μια ευκαιρία ζωής.
Ελπίζω ότι μπορώ να αποτελέσω ένα πρότυπο για να ενημερώσω τις γυναίκες..Κάθε όνειρο που έχετε, μπορείτε να το επιτύχετε! 

77ab9ac56641bf7c5621cebb0a9d0cf7

Στο ερώτημα πως ένιωθε που θα  ανταγωνιζόταν με  γυναίκες που είχαν το ήμισυ της ηλικίας της, απάντησε με σιγουριά: “Πως δεν ήταν φοβισμένη ανταγωνιζόμενη με 25χρονες και 30χρονες  γυναίκες διότι έχοντας ωριμάσει, είχε πιο φτασμένους  μύες, πράγμα που αποτελεί πλεονέκτημα”.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”YxDW6ERaZXI”]

Η αιτία θανάτου δεν είναι ακόμη γνωστή. Οι φίλοι της είναι όλοι σοκαρισμένοι με τα νέα του ξαφνικού θανάτου της και η επίσημη σελίδα της στο Facebook  έχει πλημμυρίσει με μηνύματα.

hess-6

 


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”ZnXkpVuqV_8″]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα