Αρχική » Steroid Dealing Αλλάζουν χέρια τα αναβολικά στην Ελλάδα!

Steroid Dealing Αλλάζουν χέρια τα αναβολικά στην Ελλάδα!

by admin

Το steroid  coaching είναι στα φόρτε του, διότι η τεμπελο- προπόνηση που συνδυάζεται με πειθαρχημένη διατροφή και δόσεις anabolic steroids δίνει το αποτέλεσμα στην παραλία, στον αγώνα, στη φιγούρα στο club, μπορεί να μην σε κάνει υπέρ πρωταθλητή αλλά σε βολεύει στην περίπτωση σου.
Αυτό που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα είναι το steroid dealing που σταδιακά αλλάζει χέρια. Όσοι μας διαβάζουν θα διαπίστωσαν πως κατά καιρούς έχουμε επισημάνει την νέα τάση. Το παραδοσιακό μοντέλο του αυτόνομου bodybuilder που έχει στο συρτάρι τα φάρμακα για την ανάπτυξη των μυών και τα διανέμει στη γειτονιά του, αρχίζει να φθίνει.

Η ΝΕΑ ΜΥΙΚΗ ΠΙΑΤΣΑ

Ο πελάτης είναι πιο ενημερωμένος, στην αρχή έψαχνε τις  πρωτεΐνες, και άρχισε να τις μαθαίνει, στην συνέχεια έψαχνε τις  πρωτεΐνες και τα αναβολικά, και τα βρήκε! αναγκάζοντας τους νόμιμους προμηθευτές συμπληρωμάτων σε απαξίωση, έναντι κάποιων  πρωτεΐνω- διανομέων που είναι και Anabolic Steroids Dealer’s .

ΤΩΡΑ ! αργά και σταθερά νέες ομάδες από αποφασισμένους άντρες και γυναίκες  που διανέμουν κοκαΐνη – χασίς κ.α εμπλέκονται και στην διανομή αναβολικών στεροειδών φαρμάκων. Τα 4  κυκλώματα που πιάστηκαν στην Ελλάδα το τελευταίο  18μηνο είναι μια μικρή αρχή, που δείχνει την τάση.
Είναι άνθρωποι που έχουν κατανοήσει την ανάγκη των gym junkies για ποιοτικό και φθηνότερο ανδρογόνο για γνήσια αυξητική ορμόνη αλλά και μια σειρά φαρμάκων που λειτουργεί συνδυαστικά και δύναται ν αποδώσει ένα ιδανικό αποτέλεσμα στον σκληροπυρηνικό τύπο που γυμνάζεται με ένταση αλλά και σε ένα τεμπελόσκυλο που βασίζεται απλά στα νευρομυϊκά προπονητικά  ερεθίσματα και στην αρκετή δόση ντόπας  μέσα στο αίμα του.

Ποιος είναι ο ουσιαστικός λόγος για να εμπιστευτούν τον bodybuilder  οι νέοι gym junkies; Εάν μιλήσεις μαζί τους πολλοί από αυτούς γελούν! είναι σαν να λες σε ένα νεαρό που παίζει στα δάχτυλα το διαδίκτυο να αναγνώσει  πληροφορίες που διάβασες από ένα βιβλίο που ήδη έχει κυκλοφορήσει στο ιντερνέτ παράνομα.
Γνωρίζει ο νεαρός, ότι ο προπονητής δεν εφαρμόζει καμία περισπούδαστη εργοφυσιολογία και εμβιομηχανικη αλλά ουσιαστικά φορμάρει αναβολικά στεροειδή στον αγωνιστικό ή τον παραλιακό τύπο, με το δικό του steroid  coaching! Άρα σήμερα ο πελάτης  θα συγκρίνει τιμές και θα αποφασίσει διότι μπορεί και μόνος, χωρίς να πληρώσει χημική προπονητική!

Άρα το συμπέρασμα είναι πως αυτό  που απομένει για το μέλλον είναι κυρίως το κερδοφόρο steroid dealing,  που θα μείνει στα χέρια  οργανωμένων ομάδων – αποφασισμένων αντρών και γυναικών που μαζί με τα ναρκωτικά θα ρισκάρουν και την κόντρα με το νομό, διότι τα κέρδη είναι τεράστια , τώρα κυρίως που το έμαθαν , διότι  οι gym junkies έχουν επαναστατήσει όπως κάποιοι άλλοι junkies την εποχή του 70 -80 με την μαριχουάνα και την ηρωίνη.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα