Αρχική » Σκορδά & Κορινθίου Φωτογραφίες IFBB Σε αγωνιστική κατάσταση!

Σκορδά & Κορινθίου Φωτογραφίες IFBB Σε αγωνιστική κατάσταση!

by admin

Το ξεπερασμένο από τις εξελίξεις  πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα προσπαθεί να κάνει μερικώς μια αυτοκριτική, να γεφυρώσει το χάσμα με την κοινωνία. Το star system και οι γύρω από αυτό έχουν μείνει στο παρελθόν τους, όπου και παραμένει ακλόνητο  με τις ωραίες και ιδεατές ιστορίες, που κάνει και τους πιο γυμνασμένους να αναρωτιόνται.

Εδώ η εύκολη κριτική, έχει και μια εύκολη απάντηση αλλά ο ρεαλισμός πρέπει να επιβιώσει, κυρίως όταν το γενικό κοινό βομβαρδίζεται από επιτυχημένες ιστορίες διασήμων που έχουν την ανάγκη να πείσουν πως τα έχουν καταφέρει τόσο καλά, που αναρωτιέσαι πως  γίνεται κάποιοι στο star system να είναι:
Α . ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Β.  ΕΡΓΑΖOΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ
Γ. ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΙ
Δ. ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΑΜΟ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
Ε. ΠΟΘΗΤΟΙ – ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΙ /ΕΣ

ΑΝ και κάτι λείπει,.. όμως το έχουν και αυτό! και είναι αυτό για το οποίο εσύ ιδρώνεις και τι στα κομμάτια; δεν το έχεις καταφέρει! αντίθετα με τους διάσημους και επιτυχημένους επαγγελματικά που είναι :

1. Φορμαρισμένοι!
2. Γυμνασμένοι  κατά περίπτωση με κοιλιακούς!
3. Πειθαρχημένοι διατροφικά ως bodybuilders  κ.α

Εάν κάποιος θα έλεγε πως διέκρινε μια ματαιοδοξία θα είχε δίκιο, διότι ο celebrity σήμερα είναι και φορμαρισμένος και διατροφικά πειθαρχημένος. Αντίθετα με σένα, που δεν μπορείς να δέσεις ούτε τα κορδόνια σου, αλλά κυρίως δεν είσαι επιτυχημένος και αναρωτιέσαι γιατί δεν είσαι και τόσο γυμνασμένος!

Ίσως διότι δεν έχεις Photoshop , ή δεν έχεις γραφίστα,  Makeup Artist, επαγγελματία φωτογράφο, πλαστικό χειρουργό , ινστιτούτο αδυνατίσματος και γενικά ένα στρατό οικοδόμησης μια εικόνας που αναγκάζει πολύ κόσμο να διαισθάνεται πως και το star system πρέπει να γίνει πιο ρεαλιστικό σε μια χώρα που έχει αποχωρήσει από την ουτοπία.

 

Φαίη Σκορδά: Τι τρώει μια από τις πιο καλλίγραμμες γυναίκες της τηλεόρασης;

πηγή: olivemagazine.gr 

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Φαίη Σκορδά, αν και μητέρα δύο παιδιών πλέον, βρίσκεται από την εποχή του Alter μέχρι και σήμερα, πολύ ψηλά στη λίστα με τις πιο καλλίγραμμες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση. Όσο καλά γονίδια και να έχει, σίγουρα θα πρέπει να γυμνάζεται και τρέφεται πολύ υγιεινά, ώστε να μπορεί να διατηρεί αυτές τις αναλογίες. Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε ακριβώς τι τρώει κάθε μέρα:

Για πρωινό επιλέγει μία κούπα δημητριακά με γάλα. Όπως έχουμε δει μάλιστα και στο προφίλ της στο instagram πολλές φορές είναι αρκετά ελαστική με τις επιλογές δημητριακών που κάνει, αφού συχνά βάζει στο μπολ της τα σοκολατένια που τρώει ο 7χρονος Γιάννης και ο 4χρονος Δημήτρης. Λίγο αργότερα τρώει μία μπανάνα και μία φρυγανιά ολικής αλέσεως ως σνακ.

Καλημέρα σε ολους!!!Κυριακη ,Θεσσαλονικη κ υπέροχο πρωινο???????????? @hyattregencythessaloniki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις

Το μεσημεριανό της γεύμα είναι ο κλασικός συνδυασμός άπαχης πρωτεΐνη και πράσινων σαλατικών, που επιλέγουν πολλά μοντέλα. Πιο συγκεκριμένα, τρώει ένα μπολ πράσινη σαλάτα με άπαχο μοσχαρίσιο κρέας ή σαλάτα με μία κούπα μαρούλι, λίγο cottage cheese και 90γρ. κοτόπουλο. Το βραδινό είναι το γεύμα με το οποίο φροντίζει να γεμίζει τον οργανισμό της με τα πολύτιμα μέταλλα και τις βιταμίνες που χρειάζεται, αφού συχνά επιλέγει μια πολύχρωμη, δροσερή φρουτοσαλάτα. Εναλλακτικά επιλέγει ένα γιαούρτι, όπως πολλές δίαιτες προτείνουν για βραδινό.    

Η ολόγυμνη Μαρία Κορινθίου θα σε κάνει να ξεχάσεις και το όνομά σου!

πηγή ελεύθερος τύπος 

Η Μαρία Κορινθίου φωτογραφίζεται γυμνή και προ(σ)καλεί

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, τα τελευταία δύο χρόνια η ζωή της κινείται γύρω από επικριτικά σχόλια για το κορμί της. Είτε αυτά αφορούν το πως είναι πραγματικά είτε αφορούν τις φωτογραφίσεις της, όπου το ρετούς αλλοιώνει την εικόνα. Προς το καλύτερο συνήθως. Γι’ αυτό η Μαρία Κορινθίου απαντά κάθε φορά με τον τρόπο που ξέρει. Μένει γυμνή και φωτογραφίζεται.

Είναι από τα αγαπημένα πρόσωπα των περιοδικών και ακόμα περισσότερο του περιοδικού DownTown, όπου φιλοξενείται η φωτογράφιση και η συνέντευξη της. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ως teaser, βλέπουμε την ηθοποιό να είναι γυμνή στο εξώφυλλο και μακριές πλεξούδες να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία.

Στους πηχυαίους τίτλους του εξωφύλλου είναι και η ατάκα που λέει η Μαρία Κορινθίου ως απάντηση σε όσους χλευάζουν την τάση της να αναρτά φωτογραφίες πειραγμένες στο Instagram. «Οποιοσδήποτε μπορεί να έρθει να με δει από κοντά και ζωντανά χωρίς ρετούς».

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα