Αρχική » ΣΟΚ στο BODYBUILDING o Don Long στη Φυλακή για αναβολικά!

ΣΟΚ στο BODYBUILDING o Don Long στη Φυλακή για αναβολικά!

by admin

Το έχουμε ξαναδεί το story, τα εγκωμιαστικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και τα φτωχά πρωτεϊνικά συμβόλαια, δεν βοηθούν στην καθημερινότητα της επιβίωσης, είτε είσαι νεοφερμένος στην κουλτούρα, είτε ένα αστέρι του bodybuilding όπως ο Donald McCloud Long ή Don Long που καταδικάστηκε για παράνομη διακίνηση αναβολικών στεροειδών.

Ο Don Long ήταν επιτυχημένος επαγγελματίας bodybuilder της IFBB, ο οποίος αποχώρησε το 1999 μετά από πάθηση (νεφρική ανεπάρκεια). Η αδελφή του ήθελε να δωρίσει το ένα της νεφρό στον αδελφό της, αλλά δεν ήταν συμβατό. Ωστόσο, έδωσε το νεφρό σε άλλο άτομο που περίμενε μεταμόσχευση. Αυτό μετέφερε αυτόματα τον Long στο επάνω μέρος της λίστας, επιτρέποντάς του να υποβληθεί σε μεταμόσχευση το 2002. Το νεφρό όμως απορρίφτηκε από τον οργανισμό του  το 2003.  Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα επέστρεψε στον ανταγωνισμό στο στάδιο του bodybuilding και της IFBB μεταξύ 2006 και 2009 ενώ υποβλήθηκε σε κανονική αιμοκάθαρση 3-4 φορές την εβδομάδα. Έλαβε άλλη (επιτυχημένη) μεταμόσχευση νεφρού το 2011.

ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ

2 Ιουλίου 2018:  Ο Donald McCloud Long, 51 ετών, καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση  σε ομοσπονδιακή φυλακή για συνωμοσία και για παράνομη διακίνηση αναβολικών στεροειδών. Ο προμηθευτής  του Gregory Allen Baker, 30 ετών, καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση στην ομοσπονδιακή φυλακή για τέλεση συνωμοσίας και ξέπλυμα χρήματος.[quote]Στους πελάτες που κατεύθυναν προπονητικά, παρείχαν αναβολικά στεροειδή και ανθρώπινη αυξητική ορμόνη [/quote]

378_540

Ο Don και η Sarah είχαν μια επιτυχημένη και ακμάζουσα προσωπική επιχείρηση personal training  με δεκάδες πελάτες που παρουσιάζονταν  στην ιστοσελίδα τους, συμπεριλαμβανομένων αρκετών ανταγωνιστών bodybuilders της IFBB. 

Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, οι Longs (και η σύζυγος του Don Long, Sarah Ann, ήταν μέρος των πέντε κατηγορούμενων) παρείχαν στους πελάτες  που κατεύθυναν προπονητικά, αναβολικά στεροειδή και ανθρώπινη αυξητική ορμόνη από τον Ιανουάριο του 2013 έως τον Σεπτέμβριο του 2016 . Στο πλαίσιο του προγράμματος, έδωσαν επίσης κατευθυντήριες γραμμές στους πελάτες σχετικά με τις δοσολογίες για να προετοιμαστούν για διαγωνισμούς bodybuilding και άλλους διαγωνισμούς.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο Baker εισήγαγε στεροειδή και HGH από την Κίνα, τα οποία τα παρασκεύαζε σε αναλώσιμα προϊόντα που φέραν την επωνυμία “AxioLabs” και τα παρέσχον στους πελάτες των Longs , μεταξύ άλλων. Μόλις η επιχείρηση πήγε υπό τον ομοσπονδιακό έλεγχο (DEA),  ο Baker άλλαξε τα προϊόντα ως “Razors Edge”.

Ο Don Long με τον Flex” Wheeler – και αυτός είχε πρόβλημα στα νεφρά 

Don_Long_85

Καταδικάζοντας το τρίο των κατηγορουμένων , ο Αμερικανός περιφερειακός δικαστής Brian Davis διέταξε επίσης τους Longs να αποδώσουν $ 250.000 που έκαναν από την επιχείρηση. Ο Baker διατάχθηκε να παραδώσει διάφορα οχήματα – συμπεριλαμβανομένου του 2015 Range Rover Sport και του 2008 Cadillac Escalade – και περισσότερα από 160.000 δολάρια σε έσοδα.

Η υπόθεση αυτή, η οποία οδήγησε στις καταδίκες οκτώ άλλων, ήταν μέρος του “Total Package Package”, μιας κοινής προσπάθειας της  DEA, της IRS -Ερευνών Εσωτερικής Ασφάλειας Μετανάστευσης και της Τελωνειακής Επιβολής, της Υπηρεσίας Ταχυδρομικών Επιθεωρήσεων των ΗΠΑ, της Υπηρεσίας Τελωνείων και Συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, το γραφείο του σερίφη  του Τζάκσονβιλ, και της Αστυνομίας  του Green Cove Springs.

Δείτε επίσης εδώ 

Flex Wheeler τα Νεφρά δεν ήταν από ατσάλι!
flex-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα