Αρχική » Πέθανε πριν ένα χρόνο από αναβολικά αλλά τώρα η οικογένεια του μίλησε

Πέθανε πριν ένα χρόνο από αναβολικά αλλά τώρα η οικογένεια του μίλησε

by admin

Πήρε αναβολικά στεροειδή, ήταν οπαδός των μυών και επισκεπτόταν συχνά  το γυμναστήριο. Δεν ήταν ένας teenager με φουσκωμένους  μυώνες, ο Λουκ Στόουν ήταν ένας άνδρας 28 χρονών, πατέρας τριών μικρών παιδιών που έχασε την ζωή του από εγκεφαλικό.

Ο νεαρός άνδρας πέθανε πριν από  ένα χρόνο από  εγκεφαλική αρτηριακή θρομβοεμβολή,  αλλά τώρα η οικογένεια του μίλησε για το χαμό του απ τα φάρμακα, για να παροτρύνει τους άλλους χρήστες στεροειδών να αποφεύγουν τα φάρμακα αλλά και να γνωρίζουν τους κίνδυνους από τη  λήψη φαρμάκων.
Ο   Λουκ Στόουν εργαζόταν ως φρουρός ασφαλείας  και ήταν γνωστό ότι συχνά πήγαινε στο γυμναστήριο δύο φορές την ημέρα, μέχρι που ανέπτυξε θωρακικούς πόνους.  Ήταν τόση η αφοσίωση του που διέλυσε την σχέση του με τη μητέρα των παιδιών του, το 2015.

Η  κατάστασή του Λουκ Στόουν επιδεινώθηκε όταν είχε μια καρδιακή προσβολή. Μετά από επιτυχή ιατρική επέμβαση, την επόμενη ημέρα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, όπου βρέθηκε θρόμβος αίματος  και στον εγκέφαλό του. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Derriford στο Πλύμουθ όπου αργότερα επανήλθε, αλλά δεν κατάφερε να ανακάμψει και πέθανε.
luke-familyJPG

Ο θείος του Lee Nowell δήλωσε Ήθελε να γίνει πιο μυώδης, ιδιαίτερα στον  άνω κορμό  του σώματος  του. Μου είπε ότι σκεπτόταν  να παίρνει στεροειδή με την πρόθεση να γίνει μεγαλύτερος. Του είπα αρκετές φορές ότι δεν ήταν καλή ιδέα.  και πρόσθεσε: « Του είπα αρκετές φορές ότι έπρεπε απλώς να ακολουθήσει σκληρή προπόνηση». Ωστόσο, δεν έλαβε τις συμβουλές του θείου του, πήρε μεγάλες  ποσότητες φαρμάκων, με την ελπίδα ότι θα ενίσχυε τη σωματική του διάπλαση. Μετά το θάνατό του,  ο θείος του βρήκε δισκία κάτω από το κρεβάτι του, τα οποία αργότερα επιβεβαιώθηκαν ως στεροειδή. Η μεταθανάτια εξέταση επιβεβαίωσε ότι η αιτία θανάτου ήταν ένα αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα