Αρχική » Δολοφονία Μανώλη Καραγιάννη και τα παιδιά στα γυμναστήρια

Δολοφονία Μανώλη Καραγιάννη και τα παιδιά στα γυμναστήρια

by admin

H δολοφονία του πρωταθλητή του Bodybuilding Βασίλη Γρίβα τον Μάιο του 2017 απελευθέρωσε δυνάμεις αντεκδίκησης μεταξύ των παράνομων ομάδων που ελέγχουν την νύχτα. Ακολούθησε στις 17 Ιανουάριου 2018 στη Λεωφόρο Αθηνών 302, στο Χαϊδάρι η δολοφονία του 57χρονου Βασίλη Στεφανάκου, «πρωταγωνιστή» στο χώρο της νύχτας τις τελευταίες δεκαετίες. Λίγους μήνες μετά, στις 19 Απριλίου 2018 δολοφονήθηκε ο Γιώργος Λίτσας, που στις αρχές της τελευταίας δεκαετίας κατηγορήθηκε μαζί μ” άλλους 35 «Μπράβους» για προστασία σε καταστήματα του Πειραιά. Απ” αυτήν την σπείρα στη συνέχεια δολοφονήθηκαν δυο πρωτοκλασάτα μέλη της. Ο Γεράσιμος Μαυράκης πρώην σύζυγος της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου και ο κουμπάρος του Γιώργος Αυτιάς που είχε το ψευδώνυμο ο «βομβιστής».
Σήμερα 27 Ιουνίου 2018 ο 45χρονος Μανώλης Καραγιάννης γνωστός ως «Καράφλας», «Νταίζη» ή «Σαμπρέλας» δέχτηκε επίθεση με καλάσνικοφ έξω  από πολυκατοικία, στην συμβολή των οδών Αίαντος  και Ναϊάδων, το πρωί  στο Παλαιό Φάληρο, με αποτέλεσμα να υποκύψει από τα τραύματά του, λίγο μετά τις 11:00 στο νοσοκομείο.

Ο «Καράφλας» είχε βρεθεί και άλλες φορές στο στόχαστρο ανθρώπων που ήθελαν να τον εξοντώσουν, κατά τη διάρκεια αδειών του από τις φυλακές, αλλά και με δηλητηριασμένο φαγητό μέσα σε αυτές.

Τα ονόματα των Γρίβα και Λίτσα, όπως και του «Καράφλα» συμπεριλαμβάνονταν στην ογκωδέστατη δικογραφία που είχαν σχηματίσει οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών το 2011 με 217 «νονούς». Οι δρόμοι τους χώρισαν, δολοφονικά όπως αποδεικνύεται, όταν ο «Μπούμπης», έτεινε χέρι συνεργασίας ή ανακωχής με τον Βασίλη Στεφανάκο, τον φερόμενο αρχηγό της συμμορίας, με την οποία ο «Καράφλας» είχε αντιπαλότητα από το 2008. Δες εδώ Ανατροπή: είχε γίνει Ρήξη του Βασίλη Γρίβα με τον Λίτσα.

Ο 45χρονος Μανώλης Καραγιάννης  «Καράφλας»είχε γίνει στόχος, πριν από ένα χρόνο, με μαχαίρι στις φυλακές Κορυδαλλού από δύο Αλβανούς που κατηγορήθηκαν για την οργάνωση της δολοφονίας –τον Οκτώβριο στο Κολωνάκι- του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο νεκρός πια Μανώλης Καραγιάννης είχε αναφέρει στο Πρώτο θέμα για το τι συνέβαινε  στον κόσμο της νύχτας και το αν υπήρχε  προστασία και νονοί  : “Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα του τύπου αν δεν δώσεις θα στο κάψουμε. (κατάστημα) Αυτό γινόταν πριν 20 χρόνια. Από ένα μαγαζί που δεν δουλεύει τι να πάρεις; Την ψυχή του; Αυτό που υπάρχει είναι να φωνάξουν παιδιά από τα γυμναστήρια για να αποτρέψουν τη φασαρία. Το ζητάνε οι μαγαζάτορες”Δες εδώ Δολοφονία Στεφανάκου –Δολοφονία Βασίλη Γρίβα συσχετίζονται;

Στην ίδια γραμμή ήταν και ο δολοφονηθείς Βασίλης Στεφανάκος που είχε πει : Πήραν μερικά μεγαλόσωμα φτωχόπαιδα οι μαγαζάτορες, ξεκίνησαν να τους χρησιμοποιούν ως νταήδες σε καμιά φασαρία του μαγαζιού, σιγά σιγά τους έκαναν προσωπικά μαντρόσκυλα για να τρομάζουν την γκόμενά ή τον γείτονά τους και άρχισαν οι μεν να αντλούν εξουσία από τους δε. Σε συνάρτηση με κόκα, λάμψη των φώτων, ωραίες γυναίκες και ωραία αυτοκίνητα και με τις επευφημίες «μπράβο, μπράβο» όταν τρία μοσχάρια έδερναν έναν ανθρωπάκο, έγιναν μπράβοι. Και επειδή είναι εκ φύσεως δειλοί, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τους αδύνατους όπως περίπτερα, σουβλατζίδικα και άλλα μικρομάγαζα. Κι εκεί είναι έγκλημα και άδικο διότι στους μεγαλομαγαζάτορες που προανέφερα, τους αξίζει αφού αυτοί δημιούργησαν το φαινόμενο, άλλο αν μετά από τις δημόσιες σχέσεις που απέκτησαν βρήκαν πιο επίσημη προστασία από την Δίωξη Εκβιαστών. Ο όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα…

Το παράξενο ήταν πως ο «Καράφλας» συνεργαζόταν στο παρελθόν με τον επίδοξο δολοφόνο του, ωστόσο, τα «έσπασαν» όταν στρατολογήθηκε άλλο «πιστόλι» στη θέση του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την τελευταία 10ετία αυτός ο «πόλεμος» έχει τουλάχιστον 14 νεκρούς, ενώ έχουν αποτραπεί οκτώ συμβόλαια θανάτου.

altsantiri.gr

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα