Αρχική » Τουλιάτος Δεν συμφωνεί! να βαθμολογεί ο κόσμος το Mr. Olympia

Τουλιάτος Δεν συμφωνεί! να βαθμολογεί ο κόσμος το Mr. Olympia

by admin

Η βιομηχανία αποφάσισε να κρίνουν και ο θεατές το τελικό αποτέλεσμα στο Mr. Olympia 2018, μετά από πολλά χρόνια διαφωνιών για τις αποφάσεις των κριτών που επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα, αντίθετα από την γνώμη του κοινού.
Δεν συμφωνεί ο Bodybuilder – Γιατρός, Γιώργος Τουλιάτος με την απόφαση της Βιομηχανίας να κρίνουν και να βαθμολογούν  οι θεατές, επηρεάζοντας  το τελικό αποτέλεσμα για την ανάδειξη του πρωταθλητή στον επαγγελματικό διαγωνισμό του Mr. Olympia 2018 στις ΗΠΑ.

Ο ίδιος έχει αντιρρήσεις  και αιτιολογεί, τονίζοντας πως  το άνοιγμα σε ένα πιο ευρύ κοινό είναι λάθος, διότι οι μάζες όπως χαρακτηριστικά αναφέρει  θα επηρεάσουν το πιο σημαντικό σόου.
Επισημαίνοντας  πως  νέοι fans είναι βασικά ανίδεοι σχετικά με το πώς θα πρέπει να είναι μια ολοκληρωμένη  σωματική διάπλαση.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους ειδικούς στο διαδίκτυο ποτέ δεν διαγωνίστηκαν σε ένα show .
Επιπλέον, η κριτική  online είτε με εικόνες είτε με βίντεο, δεν έχει καμία σχέση με το να το βλέπεις  ζωντανά .
Ο διαγωνισμός του Mr. Olympia  χρειάζεται το καλύτερο από τους κριτές  για να είναι  δίκαιος ως διαγωνισμός , λέει ο Τουλιάτος.  Διαφορετικά, το μάρκετινγκ θα ορίσει  τις βαθμολογικές θέσεις.

Personally I do believe it’s an opening to a more mainstream audience.

The masses will influence the most important show.
In my opinion this is a major mistake. 
Young people and followers are basically clueless regarding how a complete physique should be.
Most of these experts online never competed in a show.
Furthermore,judjing online either by pictures or video’s, has nothing to do with watching live. 
Mr.O needs the very best out of judges in order to be accurate and fair.
Otherwise marketing will give the placings. 
We all see many pros getting robed quite often.We don’t need more of that certainly and iron sport has to earn back its credibility. 
But that’s not achieved by taking under consideration people’s votes.This is about the super bowl of professional bodybuilding,not a singing contest.
That’s my two cent.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα