Αρχική » Mr. Olympia ψηφίζει ο κόσμος Δημοκρατία ή Δημαγωγία;

Mr. Olympia ψηφίζει ο κόσμος Δημοκρατία ή Δημαγωγία;

by admin

Η Βιομηχανία περνά τη δική της κρίση στο χώρο του Bodybuilding. Μερίδιο στη ευθύνη έχουν και οι κριτές που όλα αυτά τα χρόνια πήραν αποφάσεις που εξόργισαν το κοινό σε όλο τον κόσμο. Το Mr. Olympia αποτελεί την αποκορύφωση της μυϊκότητας, ως ένα πειραματικό χημικό μοντέλο των ανθρώπινων δυνατοτήτων που εκμεταλλεύεται για κερδοφορία η βιομηχανία.
Η πρόσφατη ολοκληρωτική εξαγορά από την American media Inc και το αφεντικό της David J. Pecker σηματοδοτεί μια διαφορετική εποχή που σίγουρα δεν θα έχει τα δεδομένα των συγκρίσεων που έως τώρα γνωρίζαμε. Δείτε εδώ το άρθρο 09/09/2017  Κάποιες αποφάσεις θα καθορίσουν το μέλλον! Το πήρε το Mr Olympia από την IFBB Pro League o David J. Pecker!

maxresdefault
Η συμμετοχή των θεατών στο τελικό αποτέλεσμα της κρίσης για τον πρωταθλητή του Mr. Olympia πρέπει να εξεταστεί υπό το πρίσμα της αμερικανικής αντίληψης για τη διεκδίκηση  της νίκης, όπου το  απαιτητικό κοινό που αγοράζει τα προϊόντα της Βιομηχανίας θέλει να συμμετάσχει στο σκηνικό της μαχητικής ανταγωνιστικότητας.

Εδώ οι χαρακτήρες δραματοποιούνται, ως μορφές που έχουν όλα τα χαρακτηριστικά μιας σύγχρονης επικής μάχης, με καλούς – κακούς, συμπαθητικούς – αντιπαθητικούς, δημοφιλείς αλλά και αδικημένους που αξίζουν την νίκη.

Ο δημοφιλής youtuber luimarco ..δηλώνει  Bye Bye Phil ! ο γκουρού και CEO της  Redcon1, ο Aaron Singerman  δηλώνει ότι το Mr. Olympia αποκτά ενδιαφέρον, ενώ ο Flex Lewis αναρωτιέται εάν θα ισχύει και στις 212 λίβρες 

 

Στόχος, είναι η άμεση συμμετοχή του κοινού σε ένα σπορ που έρχεται πολύ πίσω χρηματοοικονομικά σε σχέση με αλλά αθλητικά γεγονότα στις ΗΠΑ. Παράλληλα είναι και μια προσπάθεια να δοθεί ένα νέο ενδιαφέρον, όπου πρωτοποριακά πλέον οι αμερικανοί θα είναι ένα βήμα μπροστά στην μυϊκή προβολή έναντι του Ραφαέλ Σαντόχα και  όπου το κοινό θα έχει το δικαίωμα να πατήσει το κουμπί για αυτό που πιστεύει πως το εκπροσωπεί, αποκλείοντας την αντικειμενικότητα, αλλά και πολλές φορές την υποκειμενικότητα που έχουν επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια πολλοί κριτές, που με τις αποφάσεις τους  έδιωξαν κόσμο από τις αίθουσες.
Ο κίνδυνος είναι ορατός, πολλοί  fans μπορεί να κρίνουν με το θυμικό ή το συναίσθημα αλλά σε κάθε περίπτωση είναι μια νέα ανατροπή που θα φανεί εάν θα αντέξει στο χρόνο.

Ο δημοφιλής youtuber luimarco ..δηλώνει  Bye Bye Phil !

Bye Bye Phil. Not that I care realy
and I still think it’s too little too late to save
this Pageant. It’s eating its self. His GF
dissing the other categories and him calling
them weekend warriors and Jeremy saying
bodybuilding is dead and everybody is
triggered. No dog in this fight as far as I’m
concerned ..Desperate attempt to save
bodybuilding….. Kai can go and grab it
now.

luimarco-insta-696x467 (1)

 


 

Kai-Greene-on-Mr.-O

 

Zoom in and read this. Bodybuilding just had a seismic shift… holy shit! Mr. Olympia just a whole lot more interesting!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CEO of Redcon1 (@aaronsingerman) στις

Not sure if this is confirmed for 212lbs but it’s ???? real and happening for the open class – Mr @mrolympiallc show this year.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Flex Lewis™ (@flex_lewis) στις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα