Αρχική » Έκανε 12 Αντί Ντόπινγκ Test ..Είμαι Φυσικός Bodybuilder !

Έκανε 12 Αντί Ντόπινγκ Test ..Είμαι Φυσικός Bodybuilder !

by admin

O Αυστραλός bodybuilder Pete Hartwig έχει υποβληθεί συνολικά σε 12 δοκιμές ντόπινγκ τον περασμένο χρόνο! Όλες οι δοκιμές  ήταν απροειδοποίητες  και όλες  βγήκαν με αρνητικό αποτέλεσμα !

Σήμερα μια μερίδα από bodybuilders δηλώνουν πως δεν έχουν κάνει χρήση αναβολικών στεροειδών ουσιών, όμως πολλοί τους αμφισβητούν θεωρώντας πως ψεύδονται. Ο Pete Hartwig προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, στην πρωταγωνιστική  περίοδο όπου όλοι φορτώνουν για μυϊκή ανάπτυξη αυτός έκανε Αντί Ντόπινγκ Test.

Ο Pete Hartwig έχει πολυετή εμπειρία  στη σκηνή ως αθλητής, έχει δει από πρώτο χέρι ότι στο επαγγελματικό πρωτάθλημα κάθε bodybuilder έχει την υποστήριξη ουσιών, είναι ατόπημα να πιστεύουμε ότι ένας bodybuilder με βάρος κοντά στα 113  κιλά  δεν έχει καταφύγει σε “βοηθητικά μέσα”. Για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο, είναι απλά “απαραίτητο” να χρησιμοποιήσουμε το  ντόπινγκ, αναφέρει ο Hartwig.

Ο Hartwig γυμνάζεται πολλά χρόνια και ήταν “φυσικός” όλη του τη ζωή και παρόλα αυτά αν και έχει επιτύχει ένα εντυπωσιακό σώμα, πολλοί το αποκαλούν “ψεύτικο”. Ο αθλητής της IFBB τονίζει πως είναι σχετικά «εύκολο» να κάνει μια αρνητική δοκιμή ντόπινγκ. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν δυνατό με τις αιφνιδιαστικές δοκιμές “εκτός περιόδου”

O Pete Hartwig o βραχύσωμος bodybuilder ποζάρει στο κέντρο
στο 4 λεπτό δείχνει τα 12 Αντί Ντόπινγκ Test 



Το όνειρο του Hartwig από την αρχή της καριέρας του στο bodybuilding,  ήταν να αποκτήσει επαγγελματική κάρτα  της IFBB, και για αυτό θα προσπαθήσει, αν και συνειδητοποίησε πως απέκτησε το σώμα των ονείρων  του, αυτό από μόνο του δεν τον κάνει ευτυχισμένο  και θέλει να συνεχίσει. Παράλληλα  αθλητής της IFBB θέλει να στείλει ένα μήνυμα σε όλους τους bodybuilders. Κανείς δεν πρέπει να πιέζεται από την αυξανόμενη χρήση των φαρμάκων . Ως  παράδειγμα, ο Αυστραλός θέλει να προχωρήσει και να δείξει στους ανθρώπους ότι ακόμα και χωρίς “φαρμακευτικά βοηθήματα” στο bodybuilding έχουν ευκαιρίες!

Fundamentals-of-training

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα