Αρχική » Ογκώδης Μυϊκός Τσαμπουκάς VS Αρχαιοελληνικό πρότυπο

Ογκώδης Μυϊκός Τσαμπουκάς VS Αρχαιοελληνικό πρότυπο

by admin

Ο τύπος έχει βγάλει το σκύλο του βόλτα, είναι πρωί, περπατά με αυτό το γνήσιο τσαμπουκαλίδικο style που προέρχεται από την γαλουχημένη μυϊκή οικοδόμηση των ετών. Είναι ένα Ντούκι της σύγχρονης εποχής με μάζα, ώμοι και πλάτη διαγράφονται στα ¾ της φανέλας του, οι ξυρισμένες γαμπάρες τονίζονται στο basketball παντελονάκι του.

Σε λίγο περιμένει τηλέφωνο από το θελκτικό μωρό του για να πάει παραλία, όπου θα προβάλει και εκεί μετά το club την γιγαντόσωμη κορμάρα του.

Πάνε να το αλλάξουν οι ηθικολόγοι;

Εδώ και καιρό τεχνικές επιτροπές ομοσπονδιών και αυστηροί  μυϊκοί πάστορες διέγνωσαν πως ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού δυσανασχετεί, βλέποντας αυτούς τους γιγαντόσωμους άντρες που με τα πολλά κιλά τους ξεχωρίζουν, δημιουργώντας έναν ενδόμυχο κομπλεξισμό στους άλλους,  που διερωτούνται “τι στα κομμάτια;  αυτό δεν είναι φυσιολογικό, να γίνει κάτι! να συμμαζευτεί η κατάσταση σε πιο αποδεκτά μυϊκά πλαίσια”.

34563476_245379936211726_9097002133227569152_n(1)
Έτσι και αγωνιστικά επενδύεται το συμμαζεμένο μυϊκό πρότυπο που αναζητά τις ρίζες του στα αρχαιοελληνικά  πρότυπα της ισορροπίας, ως μια αντίδραση στο Huge μυϊκό φαινόμενο των open κατηγοριών του σκληρού Bodybuilng.

Οι νέες κατηγορίες μυών έχουν δώσει την ευκαιρία σε πολύ κόσμο, τώρα οι νέες μυϊκές light υποκατηγορίες θα δώσουν μια πολιτισμική συνέχεια, και ένα εξωραϊσμό στην ιδεολογία των μυών, κάτι που βολεύει και όλο το πρώην ανατολικό μπλοκ που έχει συμβάλει αναπτυξιακά με την τεχνολογία του στην προσέλευση των ανταγωνιστών σε κατηγορίες Classic Physique, Mens Physique, ΒΙΚΙΝΙ κ.α.

Τα Ντούκια είναι υπό έξωση και θα στριμώχνονται σε συγκεκριμένες κατηγορίες, μην λησμονούμε πως δεν έχει περάσει καιρός που κάποιοι είχαν “σουτάρει” τις υπερβολικά μυώδεις γυναίκες, ως κάτι αντιαισθητικό, όμως στην πραγματικότητα αυτό έγινε διότι, όταν κάποιος έβλεπε μια γυναίκα να γίνεται πιο μυώδης και γιγαντόσωμη από αυτόν του κοβόταν τα φτερά! και άντε μετά να δώσεις εξηγήσεις για τα γενετικά χαρακτηριστικά!

Τώρα θα κυριαρχεί ο πολιτισμός και η ευγένεια, η ισορροπία και το αρχαίο κάλος.

Υ.Γ
Γνωστός ντίλερ γκουρού χάρηκε “ ωραία ευκαιρία για δουλειές θα πουλάμε πιο πολλά τώρα! ούτος η άλλως τα Ντούκια είναι λίγα , οι άλλοι είναι χιλιάδες, εκατομμύρια που θα επιδιώξουν με πολλά βοηθητικά να γίνουν αρχαιοελληνικά αγάλματα με μικρότερες διαστάσεις!”

Κατάλαβαν οι παλιοί!

33567754_2206971249589080_4608595978436476928_n

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα