Αρχική » Shawn Ray εύκολα κρίνει ο Jeremy Buendia το BODYBUILDING

Shawn Ray εύκολα κρίνει ο Jeremy Buendia το BODYBUILDING

by admin

Συνεχίζεται ο διχασμός, ο  Jeremy Buendia άναψε φωτιές δηλώνοντας πως η σκληροπυρηνική OPEN κατηγορία του Bodybuilding αργοπεθαίνει. Αντίθετα οι πιο light κατηγορίες έφεραν φρέσκο αέρα στη βιομηχανία και ταυτόχρονα προσέκλισαν πολλούς fans που είδαν και τον εαυτό τους σε αυτά τα πιο συμβατά σώματα.
Όμως τώρα πολλοί bodybuilders αντιδρούν, και δημοσιοποιούν τις διαφωνίες τους, ένας από αυτούς είναι και ο Shawn Ray, που τονίζει την μοναδική αξία που έχει το γνήσιο bodybuilding , και ένας θεσμός όπως το Mr. Olympia που το κατέκτησαν ελάχιστοι αν και διέγραψαν την δική τους ξεχωριστή αγωνιστική πορεία. Εδώ οι διαγωνιζόμενοι δυσκολεύονται πάρα πολύ για να αναγνωριστούν, (μόνο 13 το κατέκτησαν εδώ και δεκαετίες) αντίθετα με τον Jeremy Buendia που κατέκτησε τον τίτλο 4 φορές σε μια πιο εύκολη κατηγορία με λιγότερες απαιτήσεις.

Φυσικά όλα αυτά θα κριθούν από τις πωλήσεις των εισιτήριων αλλά και των προϊόντων της νόμιμης αλλά και παράνομης βιομηχανίας που συνεχώς αναζητά νέες προκλήσεις για το πελατολόγιο της.


δείτε επίσης εδώ 

Dexter Jackson vs Jeremy Buendia
τι είναι αυτά κατηγορεί τους bodybuilders!
dex-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα