Αρχική » Dexter Jackson vs Jeremy Buendia τι είναι αυτά κατηγορεί τους bodybuilders!

Dexter Jackson vs Jeremy Buendia τι είναι αυτά κατηγορεί τους bodybuilders!

by admin

Εδώ δεν χρειάζεται  διπλωματική γλώσσα, δεν είναι υπουργείο δεν είναι τηλεοπτικό κανάλι, στην αργκό ορολογία ο 49χρονος θρύλος Dexter Jackson φόρτωσε με τον νεότερο Jeremy Buendia που θεωρεί το σκληρό bodybuilding τελειωμένο!

Η πραγματικότητα είναι πως οι διοργανωτές επένδυσαν παγκοσμίως στις κατηγορίες Men’s Physique και Women’s Bikini φέρνοντας πληθυσμό και μια άλλη αγωνιστική διάσταση στις επιχειρήσεις τω μυών, όπου τώρα τρώει ψωμί πολλής κόσμος, νόμιμος και παράνομος.

O Jeremy Buendia είχε αναφέρει πριν από καιρό πως η μυϊκή κατηγορία Physique στους άνδρες έχει σώσει το bodybuilding από το να πεθάνει ως άθλημα! Μια πρωτόγνωρη άποψη από τον πολυνίκη αθλητή στην κατηγορία του.  Τώρα ο Jeremy Buendia επανέρχεται από τις Φιλιππίνες όπου έκανε μια συνέντευξη σε έναν τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, όπου δήλωσε  ότι η κατηγορία Open στο Hard core Bodybuilding των ανδρών είναι μια νεκρή κατηγορία!


 

Let’s hear it…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 4x Mr. Olympia Physique Champ (@jeremy_buendia) στις

Ο Dexter Jackson δεν συμφωνεί!

O Jeremy Buendia αναφέρθηκε στη μείωση του αριθμού των bodybuilders που ανταγωνίζονται στην Open κατηγορία του Bodybuilding  τα τελευταία χρόνια.

Όμως, ο Dexter Jackson δεν συμφώνησε με τις απαισιόδοξες δηλώσεις του Jeremy Buendia, τονίζοντας πως η άποψη του είναι λανθασμένη, και αστήρικτη για την Open κατηγορία του Bodybuilding, λέγοντας πως τα πραγματικά αστέρια είναι οι σκληροπυρηνικοί bodybuilders που προσελκύουν το κοινό στις εκθέσεις και τα shows.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα