Αρχική » Josh Lenartowicz τον Σουτάρησαν οι Πρωτεΐνάδες Γιατί;

Josh Lenartowicz τον Σουτάρησαν οι Πρωτεΐνάδες Γιατί;

by admin

Είναι αυτό που λέμε, καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα, σε κάθε περίπτωση οι πράξεις μας καταγράφονται, μας χαρακτηρίζουν στο παρών και μας ορίζουν το μέλλον.
Όπως ανακοινώθηκε, ο Αυστραλός bodybuilder Josh Lenartowicz  φίλος του αποθανόντα bodybuilder Dallas Mccarver  δεν θα υποστηρίζεται από τον σπόνσορα του, την ATP Science, που αποφάσισε να τον αποδεσμεύσει μιας και έληξε η χρονική ρήτρα. Ποιοι ήταν όμως οι λόγοι; μήπως αποδομήθηκε για αυτούς το πρότυπο; Ο ίδιος ο Josh Lenartowicz με ανακοίνωση του χαμήλωσε τους τόνους του διαζυγίου, προβάλλοντας  έναν ανώτερο χαρακτήρα και λέγοντας ότι παρά την λήξη της συνεργασίας τους θα συνεχίσει να εκτιμά τα προϊόντα της εταιρείας, απευθυνόμενος κυρίως στους οπαδούς του.

Δείτε επίσης εδώ  Joshua Lenartowicz  Τ3, βενζοδιαζεπίνη, cortrx, και άλλα καλούδια!

48427-josh-lenartowicz-101_final

Εδώ να αναφέρουμε πως ο Josh Lenartowicz  ζούσε με τον 26χρονο Dallas Mccarver και γυμναζόταν με αυτόν  στις ΗΠΑ, όταν πέρυσι το μοιραίο βράδυ που πέθανε ο Dallas Mccarver καταγράφηκε η απεγνωσμένη φωνή του, την ώρα  που τον βρήκε πεσμένο στο δάπεδο, και καλούσε απεγνωσμένος τους διασώστες να σώσουν τον φίλο του, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Παρακάτω το  ηχητικό ντοκουμέντο 


 

δείτε επίσης εδώ 

Ντόπες -εξετάσεις & Ronnie Coleman τα είπαν
Joshua Lenartowicz & Matt Jansen
discu-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα