Αρχική » Δολοφονία του βασιλιά των Στεροειδών: Οι κατηγορούμενοι φοβούνται

Δολοφονία του βασιλιά των Στεροειδών: Οι κατηγορούμενοι φοβούνται

by admin

Μελλοντική πρόβλεψη, για τη μεσογειακή περιοχή, τα κέρδη είναι πολλά και όταν οι δυναμικές συμμορίες Ελλήνων και αλλοδαπών συνειδητοποιήσουν το υψηλότατο χρηματικό κέρδος θα μπουκάρουν δυναμικά με αποτέλεσμα  οι επίδοξοι ντίλερ να κάνουν πέρα, είτε έχουν τα φάρμακα στο γυμναστήριο, είτε στη βιτρίνα τους – πρωτεΐνάδικο, είτε τα χουν κρυμμένα κάπου άλλου.

Steroid King

Περισσότεροι από μια ντουζίνα αξιωματικών της αστυνομίας, μερικοί από αυτούς με ύφασμα που κάλυπτε τα πρόσωπά τους και έφεραν τουφέκια, στάθμευσαν γύρω από το δικαστήριο του δικαστηρίου Wynberg στο Κέιπ Τάουν, όπου εμφανίστηκαν τέσσερις άνδρες που κατηγορούνται για τη δολοφονία του απόλυτου αφεντικού, του διεθνούς λαθρέμπορου στεροειδών, Brian Wainstein, γνωστός ως διεθνής “Steroid King”

fe133a3979364765a4627f1563e74530

Brian Wainstein (Παρεχόμενη φωτογραφία από Ιντερπόλ)

Ο Cheslin Adams, ο Fabian Cupido και οι αδελφοί Matthew και Sheldon Breet εμφανίστηκαν στο δικαστήριο για τις κατηγορίες δολοφονίας του Βασιλιά των αναβολικών στεροειδών, που πυροβολήθηκε στο σπίτι του στην Κωνσταντία τον Αύγουστο του 2017, ενώ κοιμόταν παράλληλα με τη φίλη και το παιδί του. Επίσης κατηγορούνται για την ανάμειξη τους στην τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού, κάτω από ένα αυτοκίνητο , αλλά και για τον “έλεγχο” της ασφάλειας των νυχτερινών κέντρων, κλαμπ και εστιατόρια στο Δυτικό  Κέιπ Τάουν που αποτέλεσε το επίκεντρο πολλών πρόσφατων δικαστικών υποθέσεων.

Οι συνοδοί αστυνομικοί με  αλεξίσφαιρα γιλέκα φυλάσσουν το χώρο, οι κατηγορούμενοι μοιάζουν να φοβούνται, ένας από αυτούς λογω της δημοσιότητας που απέκτησε η υπόθεση φοβάται πως θα δολοφονηθεί. Τα αδερφια Matthew και Sheldon Breet είναι και αυτά μπλεγμένα, ο Sheldon Breet αποτέλεσε το βαθύ λαρύγγι της αστυνομίας και επίσης φέρεται ότι συμμετείχε σε διάφορες παράνομες συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των στεροειδών και του εμπόριου κέρατος ρινόκερου, οι αδελφοί εργάστηκαν για τον Wainstein,  και χρησιμοποίησαν τις διασυνδέσεις τους με την συμμορία 27 για να διευκολύνουν τη δολοφονία του, επίσης οι ίδιοι ήταν πολύ συνδεδεμένοι με τον υπόκοσμο.

Ο Sheldon Breet είχε παραδεχθεί ότι συμμετείχε σε διάφορα αδικήματα πριν τη σύλληψή του για τη δολοφονία του Βασιλιά των στεροειδών Wainstein. Ο ίδιος παραδέχθηκε επίσης ότι το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματός του προέρχεται από την εκμετάλλευση πώλησης παράνομων στεροειδών, εμπορίας  κεράτων από ρινόκερο, ενώ κατηγορείται  και για πιθανή νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες – ξέπλυμα. Ο Sheldon Breet που είχε διατελέσει πληροφοριοδότης της αστυνομίας (καρφί)  τώρα ζητά επιείκεια για την επερχόμενη ποινή του. ». Ο Brian Wainstein πριν την δολοφονία του, φαίνεται να ήταν σε κόντρα με τον αμφιλεγόμενο επιχειρηματία Mark Lifman, αλλά και τον Nafiz Modack, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες εκβιασμού και εκφοβισμού μαζί με τέσσερις άλλους.

Πριν την δολοφονία του Steroid King” – Brian Wainstein η αμερικανική κυβέρνηση ζήτησε να εκδοθεί για διάφορες εγκληματικές πράξεις, σχετικά με την «παράνομη εισαγωγή και εμπορία διαφόρων φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων των αναβολικών στεροειδών, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κάποιοι τον πρόλαβαν..

Δείτε επίσης εδώ  

Δολοφονήθηκε ο βασιλιάς των στεροειδών
Brian Wainstein
w-726x400

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα