Αρχική » Τουλιάτος για το Θάνατο του bodybuilder: Eίναι τραγικό να πεθαίνουν νέα παιδιά με ηράκλεια όψη και να ζουν ηλικιωμένοι που ποτέ τους δε γυμνάστηκαν!

Τουλιάτος για το Θάνατο του bodybuilder: Eίναι τραγικό να πεθαίνουν νέα παιδιά με ηράκλεια όψη και να ζουν ηλικιωμένοι που ποτέ τους δε γυμνάστηκαν!

by admin

Δημόσια παρέμβαση του γιατρού /bodybuilder  Γιώργου Τουλιάτου όσο αναφορά το θάνατο του 31 ετών bodybuilder Tim De Wever, όπου αναφέρει:

Στα 31 σου προφανώς δεν φεύγεις από γηρατειά, ούτε από καρκίνο πνεύμονα κι ας καπνίζεις πέντε πακέτα. Ούτε από κίρρωση ήπατος κι ας πίνεις ένα μπουκάλι vodka κάθε βράδυ.
Τα ΑΑΣ χτίζουν ένα κακό αθηρωματικό προφίλ, που μαζί με κακή διατροφή (trans,ζάχαρη,κορεσμένα) οδηγούν στην αθηρωμάτωση και αθηροσκλήρυνση των αρτηριών.
Σε συνδυασμό με διεγερτικά του ΚΝΣ, οδηγούν σε ρήξεις αγγείων,ή αποφράξεις (αιμοραγικά εγκεφαλικά και εμφράγματα). Αυτή είναι η πιθανότερη εκδοχή θανάτου νέου ατόμου . Και μην τα χρεώσουμε μόνο στην κοκαΐνη, ή το βιάγκρα. Εάν οι bodybuilders κάνουν καλή διατροφή, αεροβική, χρήση προληπτικών συμπληρωμάτων και τακτές εξετάσεις, τότε αυξάνει το προσδόκιμο επιβίωσης τους.
Αλλά δυστυχώς μάθαμε να ξοδεύουμε το budget μας σε φάρμακα, συμπλήρωμα και cheat meals. Και θυμόμαστε το γιατρό που εξασφαλίζει την πρόληψη, όταν γίνει η στραβή…Χωρίς συντήρηση και sercive, ακόμη και η Mercedes θα σου βγάλει ζημιές μαζεμένες, ανάλογες του κόστους της. Προσέχουμε για να έχουμε, γιατί είναι τραγικό να πεθαίνουν νέα παιδιά με ηράκλεια όψη και να ζουν ηλικιωμένοι που ποτέ τους δε γυμνάστηκαν,αλλά δεν έκαναν αυτές τις καταχρήσεις. Το επιχείρημα των bodybuilder ότι περισσότεροι πεθαίνουν από κάπνισμα, αλκοόλ και κακή διατροφή παγκοσμίως, είναι αβάσιμο.
Διότι κανείς από όσους κάνουν αυτές τις καταχρήσεις, δεν πεθαίνουν νεαροί. Και φυσικά πάντα μετρά το ποσοστό όσων πεθαίνουν με αυτούς που κάνουν χρήση. Γιατί σε παγκόσμια κλίμακα, δισεκατομμύρια άνθρωποι καπνίζουν, κάνουν ναρκωτικά, τρώνε ανθυγιεινά και πίνουν, αλλά δεν έχουν την αναλογία θνησιμότητας των bodybuilders.

BS: Σημείωση όπου ΑΑΣ  Αναβολικά-Ανδρογόνα Στεροειδή 
όπου ΚΝΣ Κεντρικό Νευρικό Σύστημα

Δείτε επίσης εδώ Νεκρός ο Bodybuilder
Tim De Wever 31 ΕΤΩΝ
26071372_269385806923890_9192860829702160384_n-e1528723366299

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα