Αρχική » Πούλα φάρμακα να σωθείς!

Πούλα φάρμακα να σωθείς!

by admin

Πολλοί πουλάνε στην σύγχρονη Ελλάδα, διότι το εμπέδωσαν, το ευρύ κοινό έχει καβούρια στις τσέπες λόγω οικονομικής κρίσης, έτσι αυτοί που μένουν είναι οι εξαρτημένοι που κατά περίπτωση θέλουν το A) Το Ναρκωτικό τους,  Β) Το Αναβολικό τους  Γ) Το διεγερτικό τους. Ουσιαστικά είναι το πελατολόγιο που για τους δικούς του λογούς δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Δεν έχει σημασία εάν είσαι σκυλομούρης στη φάτσα ή έχεις αγγελικό πρόσωπο, ο πελάτης θα έρθει, και εάν είσαι διορατικός μπορείς να δώσεις και σε άλλους, που θα μεταπωλήσουν από το κατάστημα τους  A) Το Ναρκωτικό  Β) Το Αναβολικό  Γ) Το διεγερτικό, όλοι αυτοί θα σε αγαπήσουν και θα κάνουν likes για την πάρτη σου, ως γνήσιοι οπαδοί σου.

Το έθνος σήμερα παρουσιάζει μια από τις πολλές περιπτώσεις με τα διεγερτικά, που στόχο έχουν να ανυψώσουν την ανδρική ορμή στο ερωτικό πεδίο, το πιο σημαντικό είναι πως ο διακινητής για παράδειγμα τα αγόραζε 10 και τα πουλούσε 30 και 40 το κομμάτι ! είναι σαν της μάπα πρωτεΐνες, την δημιουργείς για 10 και την πουλάς 40 – 50 και 60 και 80 ή τα στεροειδή, η αναλογία είναι παρόμοια.

Περισσότερα στο έθνος σήμερα που θα πουλήσει φύλλα!20180611_ethnos

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα