Αρχική » Οι Κύπριοι θα δέχονται και ανώνυμες καταγγελίες για τα γυμναστήρια.

Οι Κύπριοι θα δέχονται και ανώνυμες καταγγελίες για τα γυμναστήρια.

by admin

Οι Κύπριοι θα δέχονται και ανώνυμες καταγγελίες για τα γυμναστήρια. Εάν γίνει και αυτό, θα υπάρξει πρόβλημα.

Όπως μεταδίδουν από Κύπρο:

Στοχευμένες επιθεωρήσεις σε παγκύπρια βάση σε γυμναστήρια θα πραγματοποιούνται τον μήνα Ιούνιο, στο πλαίσιο της προσπάθειας της Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, που αναμεταδίδει το ΓΤΠ, σε περίπτωση εντοπισμού αδήλωτου ατόμου στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, εκδίδεται σύμφωνα με τις πρόνοιες της σχετικής Νομοθεσίας, διοικητικό πρόστιμο ύψους €500 πολλαπλασιαζόμενο επί έξι μήνες, εκτός αν αποδειχθεί από τη πλευρά του εργοδότη ότι η περίοδος παραβίασης ήταν μικρότερη.

Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι η περίοδος παραβίασης ήταν μεγαλύτερη, το πρόστιμο πολλαπλασιάζεται επί τους πραγματικούς μήνες.

Καταληκτικά αναφέρεται ότι η παγκύπρια τηλεφωνική γραμμή 77778577 λαμβάνει ανώνυμες/επώνυμες καταγγελίες/πληροφορίες σε σχέση με την αδήλωτη εργασία.

Πηγή:
ΚΥΠΕ

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα