Αρχική » Πήγα στο νοσοκομείο για τα νεφρά μου.. αλλά ΕΓΩ θα σας προπονήσω!

Πήγα στο νοσοκομείο για τα νεφρά μου.. αλλά ΕΓΩ θα σας προπονήσω!

by admin

Διακρίνομαι ένα μεγάλο άγχος για να πειστούμε  ότι κάθε φορά που αρρωσταίνει κάποιος και τρέχει στα νοσοκομεία, είναι διότι είχαμε μια “ φυσιολογική ατυχία” που τώρα θα ξεπεραστεί. Το ζήτημα εδώ είναι να πειστούν  οι οπαδοί τη χημικό- μυϊκότητας,  και τελικά χάνονται τα απογοητευμένα εκατομμύρια της ανθρωπότητας, που αναρωτιούνται, τι στα κομμάτια αθλητική ευεξία είναι αυτή με αρτηριακή πίεση και προβληματικά νεφρά;

Η νοοτροπία είναι , “αυτοί είναι  σαν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, που τα δίνουν όλα και μετά οδεύουν  στο συνεργείο”, ως συλλογισμός  είναι το λιγότερο αυτοκτονικός, με δραματικές προεκτάσεις διότι επηρεάζονται μεγάλες κοινωνικές ομάδες που κάνουν τα ίδια ως χημικό πειραματισμό σε σύστημα ανάδρασης.
Ο  BODYBUILDER FAKHRI MUBARAK γκουρού και μέντορας προπονητικής , προσπαθεί να εξηγήσει για ποιο λόγο έχει προβλήματα υγείας, αν και φυσικά ο ίδιος την ίδια χρονική περίοδο προπονεί άλλους, και τους συμβουλεύει πώς να βελτιωθούν για να μην έχουν προβλήματα υγείας!

Τώρα ο FAKHRI MUBARAK παίρνει φάρμακα για την υψηλή πίεση στο αίμα! Προσπαθεί να συγκρατήσει την υψηλή κρεατινίνη  κ.α άλλες τιμές. Λογικό εάν αναλογιστούμε πως έδωσε υπεροπτικά “μπουνίδια” στα νεφρά του, όλα αυτά τα χρόνια (τα νεφρά διατηρούν την ισορροπία του άλατος και των ανόργανων συστατικών στο αίμα και βοηθούν στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης) ο ίδιος αποδίδει τα προβλήματα στις πολλές ασχολίες και στην κακή ενυδάτωση.
Στο 1:53 o Dave Palumbo κάνει το καίριο ερώτημα ..δεν είναι ειρωνικό που ένα άτομο σαν τον (μέντορα) και bodybuilder  FAKHRI MUBARAK τραβιέται στα νοσοκομεία ;

Εδώ είναι και η ουσία, που το ρωτάμε και εμείς, δεν  είναι ειρωνία που συνεχίζεις ακόμη ελληνάρα μου να πηγαίνεις σε αυτόν που, ή θα έχει σακαταμένο συκώτι, ή θα έχει σακατεμένα  νεφρά, η θα έχει χειρουργημένη καρδιά κ.α  και σε κατάσταση ύπνωσης ακόμη τον συμβουλεύεσαι; ..άστα να πάνε!

Στο 4:34 O FAKHRI MUBARAK κατακεραυνώνει όλους αυτούς που τον ήθελαν νεκρό, αυτός τώρα είναι ζωντανός . Αυτό δηλώνει, πως δεν τους έκανε το χατίρι. Ναι ! αλλά τι συζητάμε αυτή την στιγμή, ότι δεν πέθανε; αλλά  σίγουρα τραβιέται στα νοσοκομεία; Και τώρα θα ρεγουλάρει το απορυθμισμένο οργανικό σύστημα; Ωραία εκδοχή του σύγχρονου bodybuilding.  Ο FAKHRI MUBARAK τονίζει πως δεν θα το ενδιέφεραν οι αιμοκαθάρσεις σε αυτή την χρονική περίοδο, διότι υπάρχει κίνδυνος να παντρευτείς αυτό το μηχάνημα!
Ο  bodybuilder προπονητής πήγε στο Presbyterian Hospital, όπου εκεί και άλλοι bodybuilders πήγαν για επίσκεψη, (άστα να πάνε)

Τώρα δεν γνωρίζω εάν ο Dave Palumbo του την είχε στημένη του bodybuilder προπονητή, όπως κάποιοι παρουσιαστές στην TV που καλούν κόσμο  για συνέντευξη αλλά ουσιαστικά τους βάζουν να μιλούν και ο κόσμος από κάτω γελάει…

Δείτε επίσης εδώ  

Ο προπονητής φίρμα της IFBB..στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ με νεφρική ανεπάρκεια!
hospital-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα